fbpx
Menu
Kleding / Style

NUNUNU kiest voor eigenzinnige kids (en daar houden wij van)

Al jaren zijn wij fan van de Israëlische kinderkleding van NUNUNU. Het zijn Otis zijn lievelingsitems, die hij erg lang draagt. Sterker nog, nu draagt zijn kleine zusje ze als tweede lichting! NUNUNU kiezen in hun visuele uitingen vaak voor eigenzinnige kids en daar ben ik gek op!

kindermode winter

NUNUNU: eigen stijl

Het kindermerk NUNUNU heeft zijn eigen herkenbare stijl. Hun fotoshoots zijn studioshots, vaak met een grijze of zwarte achtergrond, wat je eigenlijk weinig ziet in kinderkleding. Het is hierdoor wat rauwer en puurder, wat mooi aansluit bij de minimalistische filosofie van het merk. Hierdoor komt de focus echt op de kinderen te liggen en wordt er niet, zoals bij veel andere kindermerken, een sfeer gecreëerd. De kinderen staan centraal en mogen zichzelf zijn. Je ziet dat de kinderen zich niet volgens een script hoeven te gedragen, ze zijn hoe ze zijn en dat is goed! Een mooie boodschap!

tribal print kindermode

Eigenzinnige kids in hun producties

In hun keuze voor modellen om de collectie te fotograferen, kiezen ze standaard voor de kinderen die nooit uitgekozen worden. Voor de kinderen die zich anders gedragen en die dingen niet zomaar aannemen. Het resultaat? Pure beelden, van echte kinderen. Kinderen doen namelijk niet altijd wat je zegt, ze zijn soms rebels en hebben hele duidelijke opvattingen over wie en wat ze zijn. Ze hebben hier ook video’s van gemaakt, waarin een meisje vraagt of ze misschien 30% minder betaald krijgt, ten opzichte van haar mannelijke mede-model, waar een andere meid vertelt dat ze programmeur is, maar dat legt ze verder niet uit, want ‘daar snap jij toch niets van’. Kinderen die reageren op voorgekauwde scrips en zichzelf durven zijn. Een mooie eigenschap, die we in kinderen mogen toejuichen!

minimalistische kindermode

NUNUNU Wintercollectie 2019

Yes, weer een collectie in samenwerking met Shay Id Alony, kenmerkend om de te gekke en eigenzinnige uitgesproken gezichten en figuren met een tribal uitstraling! Dit seizoen gaat het in de mix met muziek, dans en beweging, wat je terug ziet in te gekke all over prints met tribal figuren en de spiraalprint waar je stijl achterover van slaat. Naast de vaste basis van zwart, grijs, wit en poederroze, worden er dit seizoen een felle rood, hemelsblauw, ijzer en olijfkleur aan toegevoegd om de boel eens lekker op te schudden! Welk item is jouw favoriet?

De gehele NUNUNU collectie is verkrijgbaar in de webshop. Meer kindermode voor eigenzinnige kids vindt je op de blog!

kindermode urban