fbpx
Menu
Organic - Eco / Style / Twinning

Twinnen in nOeser deze zomer!

Vind ook jij het leuk om in een matching outfit met je kleine te lopen? Kijk dan eens naar deze leuke collectie! Twinnen in nOeser is geen probleem deze zomer!

Twinnen in nOeser

Twinning is winning en dat is ook het geval bij het Nederlandse merk nOeser. Waar we vaak meekijken met de leuke collecties (deze keer hebben ze weer een te gek thema, waarover later meer), kijken we dit keer eerst naar de mom collectie, waarbij je super leuke matching outfits kunt scoren voor je kids!

twinnen in noeser

Mom collectie

Vorig seizoen kwam de eerste mom collectie uit en dit seizoen gaan ze hier vrolijk mee door! Het is natuurlijk ook super leuk om de outfits van je kids enigszins te matchen aan de jouwe. In deze collectie doe je dit in de kleuren Totem Red, Fairy Pink, Woody Green en Shadow Grey. De namen van de kleuren verklappen het thema misschien al een beetje… Als je fan bent van Disney films dat zul je wel een vermoeden hebben.

twinnen in noeser

Lost boys: Peter Pan

Inderdaad, het thema is Lost Boys! Ken je ze nog? De jongetjes op Neverland, die met Peter Pan samen woonden? Gevangen genomen werden door het opperhoofd van de indianen en samen vochten tegen kapitein Haak. Yes, die altijd op de vlucht was voor de krokodil, die je aan hoorde komen door de wekker in zijn bek. Hij staat hier op dvd én als boek in de kast, want dit blijft toch wel één van de favorieten.

twinnen in noeser

Matching outfits

Waar er voor de kids prints voorbij komen met landkaarten en krokodillen, jungle prints en zeemeerminnen, is er voor mama de matching slogan ‘Leader of the pack’! Ook komen details als strikken terug bij de mama’s én de kids, net zoals ‘Believe’. Weet je nog dat je wel moest geloven in de magie? Ga je voor een Woody Green dress, terwijl je kleine banjer rondloopt in een matching jumpsuit? Of wordt het toch een ‘Leader of the pack’ shirt in het diepe Totem red? Het zachte Fairy Pink heeft mooie twinning tops met strikken en als het wat stoerder mag, dan kies je voor Shadow Grey met een leuke top of sweater met krokodillen print. Een leuke shawl erbij of een comfy mom pants en klaar is je look!

De nOeser kids collectie én mom collectie shop je natuurlijk in de eigen webshop!

twinnen in noeser