fbpx
Menu
Schoenen / Style / Twinning

De leopard zomerschoentjes die je ook voor jezelf wilt (en die ik in jou maat gevonden heb)

Kinderschoentjes…. Super cute én in sommige gevallen zo cute dat je ze zelf ook gewoon zou dragen! Als ze in jouw maat gemaakt zouden worden dan. Ben je niet gezegend met een maatje 36 (zoals ik), dan heb ik toch super leuke leopard zomerschoentjes gevonden, waarmee je heerlijk kunt twinnen met je mini!

maison mangostan

maison mangostan

Maison Mangostan

Eerder schreef ik al over dit heerlijke merk uit Spanje. Maison Mangostan, een gezin met een verschillende culturele achtergronden die gezamenlijk een merk hebben opgezet, wat ze zelf graag gehad zouden willen in hun jeugd. Een merk met eindeloze mogelijkheden, geïnspireerd door kunst, muziek en verschillende culturen. Schoentjes die echt de persoonlijkheid van de kinderen laat zien. Dit in combinatie met vakmanschap en een eerlijke en lokale productie is werkelijkheid geworden in het merk Maison Mangostan.

maison mangostan

maison mangostan

Leopard zomerschoentjes én andere animal prints!

Onder jullie zijn ook vast veel liefhebbers van animal prints en dan natuurlijk in het bijzonder de leopard. Ik weet niet wat het is, maar deze print heeft op een wonderbaarlijke wijze een aantrekkingskracht op mij. Het is dat ik geen dochter heb, anders had ze zeker in luipaard print broekjes gelopen of toffe haarbanden. Ik vond bij Maison Mangostan te gekke leopard zomerschoentjes en nog veel meer leuke schoentjes met toffe animal prints, die ik je niet wilde onthouden!

maison mangostan

maison mangostan

Twinnen met leopard zomerschoentjes

Nu komt de gouden tip! Ik heb dus toevallig laatst schoenen besteld bij Sacha die perfect bij deze mini leopard zomerschoentjes passen! Ze hebben echt een vachtje en een soort espadrille look en ze zitten ook nog eens heerlijk! Gewoon bij Sacha! Knal er een fel emerald groen of roze vetertje in en je bent helemaal ready to go! Super cute natuurlijk om op deze manier te twinnen met je mini!

leopard zomerschoenen

De Maison Mangostan kinderschoenen zijn verkrijgbaar via de website of via de Nederlandse webshop Little Legends!

Meer inspiratie voor kinderschoentjes en twinning vind je op de blog!