fbpx
Menu
Schoenen / Style

Leatherlicious love!

Een vrouw kan nooit genoeg schoenen hebben en dat geldt natuurlijk ook voor een baby. Het merk wat ik jullie vandaag laat zien is perfect voor originele, stijlvolle en stoere baby’s: Leatherlicious!

Design
Silvia Augustin is moeder van twee gezonde zoons en is van jongs af aan bezig geweest met design. Als kind was ze de geheime ontwerpster van het bedrijf van haar opa en nu ze zelf moeder is heeft ze een prachtig merk met zachte, comfortabele babyschoentjes van het zachtste leer en in gewaagde combinaties! Panterprint en croco-structuur wordt in de schoentjes verwerkt en ook kiest ze voor contrast kleuren in de vetertjes.

High tops!
Persoonlijk heb ik iets met high tops, ik kan er niets aan doen. Je voeten lijken er kleiner door en het geeft net even iets meer body bij die lange stelten van mij. De high tops van Silvia zou ik serieus zelf ook willen, met een subtiel plat zooltje natuurlijk. Lijkt me fantastisch!

Details
Ieder paar is handgemaakt, dus ligt niet de volgende dag op de stoep. Dat wordt sowieso lastig, want ze moeten uit Florida komen. Heb je je oog dus op een paar laten vallen, klamp iemand aan die binnenkort in de US is. De schoentjes hebben een zacht leren zooltje, dus zijn echt alleen geschikt voor de kleintjes. De vetertjes zijn alleen voor de show, dus ideaal dat je niet constant veters loopt te strikken. Ze kunnen gewoon aangetrokken worden door middel van het elastiek wat in de schoentjes verwerkt is. Alle pareltjes zijn verkrijgbaar in de Leatherlicious webshop vanaf $50,00.

leatherlicious-love