fbpx
Menu
Fietsen - Auto's - Hobbelen / Kind zijn

De nieuwste Wishbone Cruise is nog cooler dan cool!

This is how we roll! Coole peuters rollen op coole loopfietsen. Wie dacht dat de standaard Wishbone bike al stoer was is zeker weten ook gek op het nieuwste model: de Wishbone Cruise!

Stoere loopfiets

De standaard Wishbone bike hebben jullie al eerder op de blog voorbij zien komen en is ook onder jullie erg geliefd. Zo’n stoere lowrider is toch andere koek! Ook zijn ze multifunctioneel met de mogelijkheid om van drie wielen naar twee te switchen, zodat je voor jezelf de prijs iets kan goedpraten. Een fiets die geschikt is van één tot vijf jaar oud klinkt toch wat beter voor dat bedrag. 😉

Wishbone Cruise

Deze loopfiets is een totaal nieuw ontwerp en gelanceerd in maart van dit jaar. Hij is geïnspireerd op de custom made motorfietsen uit de jaren ’50. Het design vind ik prachtig! Het zwart in combinatie met het lichte hout en dan die vormen! Hierop ben je toch the coolest kid on the block? Op deze loopfiets ben je klaar voor Route 66, oké of een blokje om dan in dit geval.

Wishbone Cruise details

Deze must-have loopfiets is geschikt voor stoere kindjes vanaf twee jaar oud en wordt gemaakt in Nieuw-Zeeland. Deze cruiser heeft twee wielen, dus hierop oefen je de balans. Hij is gemaakt van gerecycled kunststof en gecertificeerd berkenhout. De ecologisch verantwoorde productie is erg belangrijk voor dit merk. Daarom bestaat het verpakkingsmateriaal ook uit gerecycled karton. De wielen zijn 14 inch (voor degene die überhaupt weet wat dat betekent, of ben ik daar de enige in?) en de zithoogte is verstelbaar tussen de 31 cm en 40 cm hoog. De loopfiets is van hoge kwaliteit en daarnaast geven ze ook nog 5 jaar garantie.

Fysiotherapeuten zijn overigens bere-enthousiast over deze cruisers, omdat de loopfiets bijdraagt aan de motoriek van kinderen en door het design ook kinderen met een minder ontwikkeld evenwichtsgevoel op deze fiets goed kunnen oefenen. Mooi meegenomen toch?

De Wishbone Cruiser is verkrijgbaar bij onder andere Little Wannahaves voor €199,00, dus iets goedkoper als zijn grotere broer. Een prachtig ontwerp voor stoere kindjes!