fbpx
Menu
Schoenen / Style

Summer proof sandalen van leer voor kids!

Misschien ken je deze situatie wel. Jouw oogappel loopt op schattige leren sandaaltjes met zo’n cute zooltje van kurk, maar ja. Het is natuurlijk lekker weer, dus hij banjert er ook zo mee de zee in of door de plassen. Jij denkt: Nee, niet door het water, dan gaan ze stuk! Of je houdt je mond omdat ze lekker zoet spelen… Deze summer proof sandalen mogen nat worden, dus no stress!

summer proof sandalen

Leren sandalen voor kids

Er zijn natuurlijk ontzettend veel leuke sandalen voor kindjes. I’m a sucker voor leer, het liefst zelfs dat nappa of iets gebrushte in plaats van dat glanzende en gladde. Een prachtig natuurlijk product! Otis loopt nu ook op super cute leren sandaaltjes rond, maar echt water-proof, of nog erger zee-proof zijn ze niet. Ik roep dus op het strand: ‘Sandalen uit!’ en hoop dat hij luistert voordat hij bij de vloedlijn aangekomen is…

summer proof sandalen

Summer proof sandalen

Kinderen letten er natuurlijk helemaal niet op of hun voeten nat worden of hun kleding vies. Dat hoeft ook helemaal niet. Vaak als je denkt aan sandalen die nat mogen worden kom je bij de oldskool plastic waterschoenen uit of een variant daarvan. Deze heerlijke summer proof sandalen zien er niet alleen heel stylish uit, maar mogen ook nat worden! Zonder lelijke zoute vlekken of roest plekken dus…

summer proof sandalen

Salt Water Sandals

Dit Amerikaanse merk heeft natuurlijk een gat in de markt gevonden. Mooie sandaaltjes die perfect zijn voor kinderen! Dé summer proof sandalen die je voor je kids in huis wilt hebben. Of ze nu de zee inlopen, buiten in een badje spelen in de tuin of hutten bouwen in het bos, deze sandalen kunnen het aan! De zooltjes zijn van rubber, de bovenkant van leer en de gespen die gebruikt worden zijn water proof. Je kunt ze zelfs voorzichtig wassen én ze zijn er ook in grote maten voor mama!

summer proof sandalen

Summer proof sandalen voor je mini en jezelf

Je kunt dus twinnen met je mini in deze leuke sandaaltjes! Je kunt kiezen uit verschillende modellen en kleuren. Naast de original heb je ook de surfer, de sweetheart en bijvoorbeeld de sailor. Naast basiskleuren als bruin, navy en zwart kun je ook kiezen voor een metallic variant, knallend rood, geel of blauw. Welke is jouw favoriet?

Ze zijn verkrijgbaar vanaf €50 voor een kids model en €70 voor volwassenen. Online kun je ze shoppen bij onder andere de Nederlandse webshop Little Wannahaves. Eigenaar Jasper helpt je graag (ook vanuit hun winkel in Utrecht)!

Meer mini-me tips óf schoenen inspiratie? Je vindt het op de blog!