fbpx
Menu
Schoenen / Style

In het najaar is het weer tijd voor nieuwe sloffen!

De blaadjes vallen van de bomen en de zomer ligt alweer achter ons. In een gezin met kinderen betekent dat automatisch dat het weer zover is…. Het is tijd voor nieuwe sloffen!

Ieder najaar nieuwe sloffen

Waar je als ouder een stuk langer met je sloffen doet is het met kinderen ieder najaar weer raak. Massaal gaan de ouders op zoek naar de nieuwste en leukste sloffen om die kindervoetjes comfortabel en warm de winter door te krijgen. Die kindervoetjes groeien natuurlijk als boerenkool, dus jaarlijks worden er weer sloffen in een nieuwe maat aangeschaft!

Collegién sloffen

Ook voor mijn Otis moesten er weer nieuwe sloffen komen, omdat zijn voetjes weer gegroeid zijn. Hij had al Collégien sloffen en deze wilde ik graag weer voor hem hebben om verschillende redenen:

 • Je kunt erop lopen
  Dit klinkt misschien wat gek als het om sloffen gaat, maar als je ziet wat er op de opvang voorbij komt aan grote apparaten aan die kleine voetjes… Ze breken bijna hun nek erover en zijn ook nog vaak bloedheet!
 • Rubberen zolen met profiel
  Mijn grote vriend is nogal een wilde en op onze houten vloer glijdt hij regelmatig alle kanten op. Het eerste wat ik zeg is: Otis, doe je sloffen aan! Grip is geen probleem met deze zolen geheel van rubber met een goed profiel.
 • Ventilerend
  In de rubberen zool zitten ook super veel kleine gaatjes, waardoor ze geen last hebben van kleine stoompootjes. 😉
 • Comfortabele dikke sok
  Het slofje is een soort lekkere dikke sok, maar dan met een rubberen zool. Super comfortabel dus en het lijkt niet eens of je wat aan je voeten hebt zitten!

Nieuwe sloffen kiezen

We gingen dus samen online op nieuwe sloffen jacht en als je Collégien zoekt, dan kijk je natuurlijk bij Little Wannahaves! Zij hebben een super groot aanbod en krijgen regelmatig nieuwe maten binnen, mocht jouw keuze uitverkocht zijn. In deze collectie zijn er weer super veel leuke varianten, onder andere met olifanten, vogels, nette meneertjes of een zelfs een Griekse god. Beren, strepen, uni kleuren, eenhoorns en een meneertje en een mevrouwtje, er is voor ieder wat wils! De directeur heeft uitgebreid gekeken en de olifantjes, die vond hij de mooiste! Hij loopt nu dus trots rond met zijn nieuwe sloffen. Hij is deze winter weer onder de pannen!

Collégien sloffen zijn bij Little Wannahaves verkrijgbaar vanaf €27,00 én je kunt enkele modellen ook krijgen in je eigen maat!