fbpx
Menu
Geboortekaartjes / Thuis zijn

Mooie geboortekaartjes op maat gespot!

Valt mijn oog er nu toevallig vaker op? Dat zou best kunnen. Ik kwam in ieder geval hele mooie designs tegen van een toffe grafisch ontwerp studio! Een origineel en mooi geboortekaartje wordt nóg persoonlijker met een ontwerp, wat op maat voor jullie gemaakt is.

geboortekaartjes op maat

geboortekaartjes op maat

Geboortekaartjes sturen, een Nederlands gebruik?

Je presenteert je nieuwe spruit natuurlijk niet zomaar. Een geboortekaartje sturen is voor mij niet meer dan normaal, maar blijkt toch best een Nederlands gebruik te zijn. Voor Engelsen in ieder geval, want de Engelse partner van mijn vriendin begreep niet waar ze het over had met geboortekaartjes. Dat was in Engeland volgens hem niet gebruikelijk. Ze konden toch gewoon een WhatsApp sturen? Verder is het overigens een topgozer, dus all good in the hood ;-).

geboortekaartjes op maat

geboortekaartjes op maat

Personaliseren of een geboortekaartje op maat

Je kunt op veel websites natuurlijk een uitgangspunt als basis nemen voor een geboortekaartje en deze gaan personaliseren met kleuren, teksten etc. Super leuk en op deze manier creëer je ook echt je eigen kaartje! Je kunt ook zelf iets ontwerpen en laat ik nu een fotograaf / grafisch ontwerper / creatief brein in huis hebben rondlopen… Zelf kan ik ook wel wat overigens. Ik heb Otis geboortekaartje vier jaar geleden ontworpen. Toch zou ik nu weer voor een compleet andere stijl gaan. Zijn jullie zelf niet zo creatief onderlegd? Dan kun je een ontwerp bureau inschakelen, wat voor jullie en met jullie input een kaartje op maat gaat maken. Natuurlijk super spannend én bijzonder!

geboortekaartjes op maat

geboortekaartjes op maat

Geboortekaartjes op maat

Ze zijn allemaal anders, maar toch ademen ze voor mij een bepaald gevoel uit. Deze stijl van Elle et Moi designs vind ik super mooi en bijzonder. De ene wat strakker, de ander meer speels. Bladeren en groen, dieren, zacht, lief en origineel. Ik ben best kieskeurig, maar hier zou ik het zeker aandurven om een geboortekaartje op maat te laten ontwerpen!

geboortekaartjes op maat

geboortekaartjes op maat

Elle et Moi designs

Deze ontwerp studio maakt trouwens niet alleen geboortekaartjes, maar ook trouwkaartjes, huisstijlen, visitekaartjes, mom t-shirts, kid t-shirts en tote bags. De shirts en tassen hebben teksten als boys mom, girls mom, moms’s boy, mom’s girl, team mom en team no sleep. Allround dus en een collectie die steeds breder wordt. Een toffe ontdekking met mooie ontwerpen, die ik jullie niet wilde onthouden!

Voor meer info, check de Elle e Moi website of hun Instagram profiel.

Meer geboortekaartjes inspiratie vind je op de blog!