fbpx
Menu
Interieur accessoires / Opbergers / Thuis zijn

Mooie opberger voor een strak interieur

Opbergers zijn in ieder interieur handig en praktisch. In een interieur met kinderen is een mooie opberger echt een musthave!

Spullen, spullen en nog meer spullen

Voordat ik moeder werd, had ik er al last van: het hebben van veel spullen! Van veel dingen dacht ik dat ik het moest bewaren, want dat kon ik vast nog een keer ergens voor gebruiken. Soms was dat inderdaad zo, maar veel vaker niet eerlijk gezegd.

Een gezin

Dan krijg je een kindje en ben je een gezin. Een kindje in huis (van welk formaat dan ook) betekent in alle gevallen dat er veel meer spullen bijkomen. Waar ga je alles laten? De eerste stap is eerst veel weggooien. Geloof mij, dan heb je nog niet genoeg plek. Dan ga je dus over naar stap 2, het aanschaffen van een paar mooie opbergers.

Mooie opberger

Je kunt natuurlijk naar de bekende winkels rijden voor van die grote, lelijke, plastic stapelbakken. Inderdaad enorm praktisch, maar wel graag uit het zicht. Er zijn tegenwoordig zoveel mooie design opbergmanden verkrijgbaar die ook een toevoeging zijn aan je interieur!

Ferm Living

Ik kwam deze mooie opbergmand van Ferm Living tegen bij MisterDesign. Hij staat bekend als de Half Moon Mand door de mooie vormen. Ik vind het een top ontwerp door de strakke print, de lichte basis waardoor hij in ieder interieur past en de leren handvaten die hem stoer en helemaal af maken! Dat heeft Trine Andersen, de ontwerpster van Ferm Living goed gedaan! Dit is geen nieuwe print of recent ontwerp, maar ik vind het één van de klassiekers van dit merk. Altijd goed dus!

Vullen maar!

Nu mag de mand gevuld worden en is het kiezen wat er erin zullen stoppen… Tijdschriften van mama (alsof ze tijd heeft om deze te lezen) of misschien de onderdelen van de houten treinbaan van Otis? Van je favoriete speelgoed is het natuurlijk wel handig dat het voor het grijpen ligt! Hij is ook ideaal voor kussens en dekens, knuffels of misschien wel sjaals en mutsen voor onder de kapstok! Multifunctioneel is hij in ieder geval zeker en een aanwinst in ieder interieur!

De Ferm Living Half Moon Mand is verkrijgbaar bij MisterDesign vanaf €54,00 voor een mand van 30 x 40 x 35 cm. En ja, daar kan veel meer in dan je denkt!