fbpx
Menu
Accessoires / Style

Woodify houten zonnebrillen voor kids

Begint jouw kleine aap ook gelijk met zijn of haar oogjes te knijpen bij de eerste de beste zonnestraal? Misschien is het tijd voor een stoere zonnebril. Deze houten zonnebrillen voor kids zijn wel heel erg leuk!

Zon, bring it on!

De zon laat zich steeds vaker zien! Gelukkig maar, want daar worden we allemaal een stukje vrolijker van. Je moet natuurlijk van iedere dag genieten, maar sommige dagen waarop de temperaturen oplopen en de zon zich laat zien…. Dan voelt het net als vakantie!

Zon, be gone!

Mijn Otis is in het warme Dubai geboren. Je hoort hem ook nooit over dat hij het te warm heeft. De zon is toch niet zijn allerbeste vriend… Vooral in de auto wil meneer geen straaltje zon in zijn ogen krijgen! Pontificaal met zijn handen voor zijn ogen, roepend of iemand een ‘doekie’ voor het raam wil hangen. Inmiddels hangen er lelijke minion zonneschermpjes, dus dat probleem is opgelost. Daarnaast heeft hij natuurlijk ook een goede zonnebril voor de momenten buiten de auto.

Houten zonnebrillen voor kids

Hout is natuurlijk een prachtig materiaal wat super duurzaam is en wat we ook graag terug zien in speelgoed. Waarom dan ook niet op dat lekkere koppie? Doordat iedere bril uit een ander stuk hout gemaakt is, is iedere bril uniek. Er is keuze uit verschillende houtsoorten en verschillende kleuren glazen voor een optimaal kijkcomfort. Dat lichte naturel hout in combinatie met die blauwe of gele glazen is toch helemaal te gek?!

Mini-me / twinning met zonnebrillen

Wat het leuke is: jij kunt zelf ook gewoon meedoen! Deze brillen zijn er namelijk ook voor volwassenen in nog veel meer verschillende varianten en monturen. Zie je jullie al lopen op vakantie aan het strand of op die mooie zomerse dag in het park? Very nice! Wist je trouwens dat er voor iedere 10 verkochte brillen één boom wordt terug geplant? Zo geven ze ook wat terug.

De junior monturen zijn verkrijgbaar bij Amstelmam voor €39,00. Je kunt kiezen voor model Raven of Sparrow en kiezen tussen blauwe of gele glazen. Voor volwassenen zijn de brillen verkrijgbaar vanaf €49,00, dus goed betaalbaar als je van die design klappers gewend bent :-).