fbpx
Menu
Style / Tassen

Back to school met deze rugtassen

De vakantie is nu voor iedereen een feit en hopelijk zijn de meeste van jullie aan het genieten van een welverdiende vakantie met het gezin of leuke dagjes uit. Na de zomer gaat het ‘normale’ leven weer beginnen en voor de kinderen betekent dat in sommige gevallen voor het eerst naar school, of weer naar de opvang. Tijd dus om weer over een leuke rugtas na te denken.

rugtassen-yellows

Rugtassen en boekentassen

De Belgische webshop Kids with Flair is gespecialiseerd in rugtassen en boekentassen. Daar is de webshop ooit mee gestart. Inmiddels is het uitgegroeid tot een complete verzameling aan kids lifestyle artikelen, maar de rugtassen nemen nog steeds een prominente plek in. Ze hebben veel verschillende merken, zoals Bakker made with love, Fjällräven, Affenzahn, Blafre, Jeune Premiere, Zebra trends, Rex inter en Elodie Details. Weet je wat handig is? Op hun website kun je zoeken op leeftijd. Ben je dus op zoek naar een rugtas voor een peuter of een boekentas voor een kleuter, dan heb je met één klik op de knop alles op een rij!

rugtassen-link-blue

Drinkflessen, brooddozen, snackboxen

Bij een mooie rugtas hoort natuurlijk ook een leuke drinkfles en een stoere brooddoos. Ook als je daar naar op zoek bent heb je hier genoeg keuze. Van veel artikelen zijn ook sets beschikbaar, zodat je goed voor de dag komt! Er zijn veel verschillende stijlen beschikbaar, zodat je kind altijd wel iets vindt wat hem of haar aanspreekt.

lunch-brooddozen-drinkflessen-kidswithflair

Schoolspullen

Als je kindje voor het eerst naar school gaat of al wat ouder is, dan zijn ook de schoolspullen aan de orde. Werkt de etui nog, zijn er genoeg schriften en moet er nog een map aangeschaft worden? Geen probleem, want Kids with Flair heeft aan het complete schoolpakket gedacht.

rugtassen-green

Tips bij de keuze van een schooltas

Heb je al eens aan de volgende zaken gedacht:

  • Meerdere vakken in een tas zijn handig om de zware spullen dicht tegen het lijf aan te dragen.
  • De sluiting moet gemakkelijk zijn voor je kind.
  • Door te kiezen voor verstelbare riemen wordt een tas een stuk comfortabeler dragen.
  • Zijvakjes zijn altijd handig.
  • Op sommige tassen zitten reflectoren, ideaal voor een stukje extra veiligheid.
  • Last but not least, je kind moet de tas erg mooi vinden, anders heeft het geen zin!

Ben je dus nog op zoek naar een leuke nieuwe boekentas of rugtas voor je kind en wil je een ruime keuze, dan is Kids with Flair ideaal om je zoektocht te starten!