fbpx
Menu
Schoenen / Style

De 10 leukste sandalen voor meiden (hoog luipaard en boho gehalte)

Zijn de kleine damesvoetjes bij jullie thuis al klaar voor de mooie en zonnige dagen? Zo niet, dan is het de moeite waard om even te blijven hangen. Ik kwam namelijk ontzettend veel leuke en stoere sandalen voor meiden tegen, in het bijzonder voor de boho lovers en leopard fans! De leukste sandalen voor meiden vind je hier!

sandalen voor meiden

Schoenentic

Sommige vrouwen hebben ‘iets’ met schoenen. Vooral dan dat ze teveel schoenen hebben…  In mijn Nike tijd had ik 65 paar sneakers, boots, laarzen en sandalen die ik dus echt actief en regelmatig aanhad. Nou ja, voor zover het woord ‘regelmatig’ van toepassing is dan met 65 paar… Inmiddels heb ik mijn leven gebeterd en is mijn inloopkast met schoenenafdeling getransformeerd naar een kinderkamer. Ja, je moet er wat voor over hebben ;-).

Mini schoentjes

Als je dan op een dag kinderen hebt en je ziet die kleine schoentjes…. Zo cute! Bij Otis zwijmelde ik mee met zijn Nike Air Jordans en mini All Stars van Converse. Mijn dochter heeft natuurlijk ook al een aantal toffe schoentjes bij elkaar gespaard, waaronder een paar toffe luipaard boots van Shoesme. Toen ik hun collectie met sandalen voor meiden zag, oef! Super schattig en met toffe details! Vooral van de sandalen met boho look en luipaard print erin verwerkt ging mijn hart sneller kloppen…

sandalen voor meiden

Schoentjes afgestemd op de ontwikkelingsfase van je kindje

Wist je dat het Nederlandse merk Shoesme al bijna 20 jaar gespecialiseerd is in het ontwikkelen van kinderschoentjes met de ontwikkelingsfase als uitgangspunt? Hiermee waren ze de eerste! Een voetje wat zijn of haar eerste stapjes zet, heeft natuurlijk heel iets anders nodig dan voetjes die vol zelfvertrouwen al rennend en klimmend de wereld verkennen. Het merk onderscheidt zich door unieke ontwerpen, ondersteund door de hoogstaande Shoesme kwaliteit en eerlijke, handgemaakte productie in Europa.

sandalen voor meiden

De leukste sandalen voor meiden

Mijn favorieten lijstje met de leukste sandalen voor meiden! Ze ziet ze hier door de blog heen verschijnen. Zit er iets tussen voor jouw kleine moppie, wat je qua stijl perfect vind passen? Ik vind de boho stijl fantastisch voor die kleine dametjes! De luipaard print mag ook niet ontbreken en geeft even wat pit aan een outfit! Sadé past met haar 8 maanden nog nét niet in de maten voor de sandaaltjes, maar volgend jaar weet ik precies waar ik moet zijn!

Voor de sandalen voor meiden uit mijn lijstje én stoere varianten voor jongens ga je naar de Shoesme webshop! Meer inspiratie voor schoenen of zomermode? Je vindt het op de blog!

sandalen voor meiden