fbpx
Menu
Schoenen / Style / Twinning

Zwanen sloffen voor het hele gezin

Deze zwanen sloffen zijn voor echte meisjes. Meisjes die hun nagels lakken en stiekem op de hakken van mama lopen!

Dieren sloffen

Vroeger had ik ze ook. Van die grote dieren sloffen, waar je steeds half over struikelde, omdat ze zo groot waren. Het waren meer knuffels, waar toevallig je voeten in pasten. Ik had olifanten en tijgers als ik het mij goed herinner.

Sew heart felt

Dit mooie merk maakt sloffen van vilt en laat verschillende dieren voorbij komen, inclusief deze mooie zwanen! De ontwerpen worden gemaakt in Engeland, maar de productie wordt gedaan door vrouwen in Nepal, die de handwerk technieken al generaties lang meekrijgen vanuit het gezin. Sew heart felt werkt alleen met biologische materialen. Ze werken op Fair Trade basis, dus iedereen die aan de productie meewerkt, krijgt een eerlijk loon.

zwanen sloffen sew heart felt oh yeah baby

Meisjes sloffen

Dit zijn overduidelijk sloffen voor echte meisjes-meisjes. Meiden die gek zijn op eenhoorns, prinsessen, glitters en roze jurken met tule. Meiden die alle liedjes uit Frozen uit hun hoofd kennen en rondlopen met gelakte nageltjes en stiekem lippenstift uitproberen in de winkel.

Mini-me voor het hele gezin

Één ding is zeker, deze sloffen houden je voeten zeker warm! Weet je wat het leuke is? Je kunt met alle meiden uit het gezin twinnen, want ze gaan van babymaten tot aan volwassen maten. Dikke mik zussen, beste vriendinnen of moeder en dochter, allemaal kunnen ze op deze mooie zwanen lopen. Wist je dat er een praktische anti-slip zool onder zit? Erg belangrijk voor kinderen én volwassenen, weet ik helaas uit eigen ervaring. Onderschat het belang van de anti-slip zool niet!

Zwanen sloffen

Deze mooie zwanen sloffen worden in de collectie vergezeld door nog veel meer andere dieren, zoals vosjes, schapen, konijnen, pinguïns, olifanten en leeuwen! De sloffen heb je al vanaf €32,95 en zijn verkrijgbaar bij de Nederlandse webshop Lidor.