fbpx
Menu
Kindermeubels / Thuis zijn

Een design kinderstoel voor ieder interieur!

Heb je een interieur waarvan je denkt: daar past echt geen design kinderstoel in hoor! Misschien heb je het dan wel mis! Ik zocht voor jou verschillende design kinderstoelen uit bij drie interieur stijlen!

Een design kinderstoel voor ieder interieur!

1. Botanisch interieur – Urban jungle

Ik ben gek op deze stijl, maar mijn woning ziet er eerlijk gezegd niet zo uit. Nóg niet… Zoals je misschien eerder gelezen hebt, ben ik mijn groene vingers aan het ontwikkelen, omdat ik zo gek ben op veel planten in huis. Veel natuurlijke materialen, verschillende structuren en veel grote, kleine, hangende en weet-ik-wat-nog-meer voor planten: ik wordt er heel erg happy van.

Deze twee design kinderstoelen passen daar perfect bij met het blanke hout en mooie vormgeving!

De Peters chair van Carl Hansen (het meeste van dit merk staat overigens waanzinnig in een urban jungle interieur!).

De Kratstoel junior van het merk Spectrum.

2. Landelijk en stoer interieur

vtwonen

Dit mooie interieur heeft een landelijke sfeer en ondanks het gebruik van koele kleuren, toch een gezellige en warme uitstraling! Er worden geen zware en logge meubels gebruikt, dus als je op zoek bent naar een design kinderstoel, zou ik hierin ook een slank ontwerp kiezen. Het mag wel kleur hebben, dus dan ben je bij Ferm Living aan het juiste adres!

Wat dacht je bijvoorbeeld van dit mooie stoeltje uit de Little Architect collectie?

3. Kleurrijk en speels interieur

Kijk, met zo’n interieur kun je natuurlijk wat meer uitpakken en wat extremere keuzes maken voor je design kinderstoel. Dit interieur is natuurlijk ook super leuk en knus, alleen vraag ik mij af of de mannen zich hier ook thuis zullen voelen… Te girly?

Deze Lou Lou Ghost stoel van Kartell past prachtig in dit interieur.

Of natuurlijk deze Vitra Panton junior stoel in verschillende kleuren.

Welk interieur past het beste bij jouw smaak?