fbpx
Menu
Mama zijn / Verzorging

Stoere unisex luiertassen voor stoere gezinnen

Één van mijn belangrijkste eisen aan een luiertas: er niet uitzien als een luiertas. Snap je wat ik bedoel? Deze unisex luiertassen daarentegen voldoen wél aan mijn eisen!

Synthetisch en hysterisch

De ‘standaard’ luiertas is toch echt wel een tas waar ik spontaan jeuk van krijg. Ze zijn gemaakt van die praktische synthetische stof, want die kun je lekker afnemen. Inderdaad een lekkende beker chocomel kun je zo weer terug de beker in gieten! Van die stof waarbij je zzzzssstttt hoort als je erlang glijdt. Bbbbrrrrr…

De printjes die bij deze luiertassen horen lijken alsof je in zo’n draaikoker kijkt van vroeger, met 300 losse vormpjes erin. Dan de kleuren, alsof de tassen van een oneindige regenboog trap af naar beneden gedonderd zijn. Je hebt het misschien al door, niet helemaal mijn smaak.

Ik heb het ook dus gewoon niet gedaan. Alles ging in mijn suede handtas en dat ging prima! Nu kwam ik een paar weken geleden te gekke unisex luiertassen tegen. Echt iets voor stoere gezinnen. Benieuwd?

Unisex luiertassen voor de baby én voor jou

De beste luiertassen zijn de tassen die je koopt voor de baby, maar waar jij ook graag mee loopt en die je na de babytijd nog lekker kunt blijven gebruiken. Dat noem ik nou een goede investering, in plaats van een godsvermogen neerleggen voor een tas die je misschien een jaartje gebruikt en die daarna in de kast verdwijnt.

Deze ‘luier’ tas is gemaakt van stoer canvas met details van leer. Je ziet dat hij ontworpen is als luiertas, doordat hij wel 8 vakken heeft aan de binnen en buitenkant. In dit geval is er alleen ook gedacht aan je laptop! Nice toch? Naast al die vakken zit er ook een dikker verschoningsmatje in, een kleine clutch voor belangrijke dingen als je pasjes en telefoon. Multifunctioneel voor de baby én voor jezelf dus!

KAOS

Deze tassen van het merk KAOS zijn unisex. Dat is natuurlijk ideaal, want dat betekent dat jij er niet altijd mee hoeft te slepen. Met deze look loopt daddy cool ook echt niet voor aap. De unisex luiertas is op drie manieren te dragen. Als rugtas, dus hoera, de handen vrij! Ook kun je hem als schoudertas dragen. Nog steeds handen vrij, maar je kunt nu sneller iets uit de tas pakken. Je kunt de tas ook dragen aan het handvat bovenaan. Hiernaast kun je de tas ook nog aan de kinderwagen hangen. Het strakke, Scandinavische design past goed bij de stoere urban jonge ouder, die op zoek is naar de combinatie van een praktisch product met mooi design! Ik vind ze te gek!

Deze stoere tassen zijn gelukkig ook in Nederland verkrijgbaar en wel bij SuzieQ. Ze kosten €195. I know, niet goedkoop, maar wel origineel, een tof design en door iedereen te gebruiken. Ook na de babytijd!