fbpx
Menu
Interieur accessoires / Verlichting

Sprookjesachtige verlichting met zee-thema

Soms kom je een merk tegen, waarvan je direct onder de indruk bent. Dit merk had dat effect op mij met zijn sprookjesachtige verlichting met zee-thema! Prachtig voor op de baby- of kinderkamer!

verlichting met zee-thema

Sprookjesachtige verlichting met zee-thema

Deze lampen zijn zo mooi uitgewerkt met de kleine gaatjes, dat ze een sprookjesachtige sfeer hebben. Het zijn echte eyecatchers, die de aandacht in de kamer compleet naar zich toe trekken. Ze zijn dan ook prachtig in deze mooie kleuren! De kleine gaatjes geven een leuk en speels effect en ondanks de abstracte vormen is direct duidelijk welk dier je voor je hebt. De goudvis, de kwal of de schildpad, ze zijn allemaal prachtig. Helemaal in de toffe kleuren!

verlichting met zee-thema

Vasili Lights

Vasili Lights is merk wat misschien internationaal aandoet, maar gewoon uit onze hoofdstad Amsterdam komt. Ze bieden verschillende lampen aan. Als een DIY pakket of compleet geassembleerd. Als je misschien denkt: doe mij maar kant en klaar, dan zou je misschien even het prijsverschil kunnen bekijken. Het is namelijk zeker de moeite waard om zelf even te knutselen! De onderdelen worden namelijk kant en klaar naar je verzonden en je hoeft ze zelf alleen nog maar te vouwen en lijmen. Uiteraard zit er een duidelijke instructie bij en als je alle resultaten op hun Facebook Of Instagram account bekijkt, dan moet het zeker goed te doen zijn!

verlichting met zee-thema

Verlichting voor de kinderkamer

Deze verlichting is natuurlijk te gek voor op de kinderkamer, maar ook boven een werkplek of een leeshoek misstaan deze beauty’s zeker niet! Voor volwassenen bedoel ik dan he? Fun, speels en strak, dus  leuk en aantrekkelijk voor iedereen. Als je de voorbeelden ziet in deze blog, dan ben je om. Dat had ik in ieder geval ;-).

verlichting met zee-thema

Verlichting met zee-thema kopen

Wil je even koekeloeren naar de lampen? Dan vind je onder deze link de do it yourself pakketten. Hierbij heb je al een vis vanaf €59. Liever een kant een klare lamp? Dan heb je een vis vanaf €167, maar dan kun je wel nog uit verschillende formaten kiezen. Welke is jouw favoriet? Ik ben nog aan het zoeken naar een goed plekje…

Meer inspiratie voor verlichting? Je vindt het op de blog!