fbpx
Menu
Bouwen / Houten speelgoed / Kind zijn

Allemaal Artis: de leukste dieren blokken

Veel producten die je op de blog voorbij ziet komen vind ik zelf, maar deze kreeg ik getipt. Wat zijn ze leuk! Heb jij er al van gehoord? Allemaal Artis zijn de leukste dieren blokken voor uren speelplezier!

dieren blokken

De dieren van Artis

Artis is natuurlijk dé dierentuin van onze hoofdstad en velen zijn er weleens geweest. Voor mij is Artis zelf alweer een behoorlijke tijd geleden, maar ook wij gaan regelmatig naar de dierentuin. Steeds een andere, dat wel, maar even leuk! Dierentuinen staan natuurlijk bekend om hun kakofonie aan dieren. De ene heeft veren en is wit, de volgende heeft een witte vacht en leeft op de noordpool, weer een ander heeft een printje die je ook dagelijks op straat ziet rondlopen en weer een ander dier heeft een prachtige, zachte staart waar veel vrouwen dagelijks voor smeren met dure crèmes. Weer een ander dier heeft billen zo rood dat een brandweerauto er jaloers op is en de volgende heeft een neus die beter ruikt dan die van ons. Alle kleuren, alle formaten en soorten komen voorbij. In de dierentuin kijk je je ogen uit!

dieren blokken

Allemaal Artis

Artis heeft de handen inéén geslagen met Christian Borstlap. Hij ontwierp en ontwikkelde eerder samen met David Snellenberg Artis de Partis. Deze knuffel is ook in veel Nederlandse huishoudens te vinden, inclusief het Oh yeah baby huis! Cristian bedacht een blokkendoos, waarmee je met een beetje fantasie alle dieren van Artis kunt maken! Wordt het nog leuker?

dieren blokken

De leukste dieren blokken

Ja, het wordt nog leuker, want de vormgeving is prachtig! Kleurrijk net als de dieren zelf. Strak, zodat je er alle kanten mee op kunt. In een doos zitten maar liefst 40 duurzame en handbedrukte houten blokken! Iedere kant met een andere opdruk. Je hoeft geen rekenwonder te zijn om te weten dat je hier oneindig veel verschillende dieren kunt maken! Wil je wat hulp? Geen probleem! Met de bijgeleverde voorbeeld kaart maak je wel 120 verschillende dieren! Dan hebben we het nog niet over de dieren die je zelf kunt verzinnen. Letterlijk oneindig speelplezier…

dieren blokken

Hebben deze houten blokken!

Denk je nu net als ik: Hebben deze houten blokken! Dan moet je nog eventjes geduld hebben. vanaf 13 juni is de blokkenset verkrijgbaar in de Artis winkel voor slechts €22,50. Dat is een mooie prijs! Wellicht komen ze ook nog beschikbaar in een webshop, maar deze heb ik nog niet kunnen vinden. Heb je dus de gouden tip, let me know! Anders is het een goede reden om binnenkort weer eens een bezoekje aan Artis te brengen!

Voor meer info, check de Artis website over deze toffe blokken.

Meer inspiratie voor houten speelgoed of bouwspeelgoed? Check de blog voor mijn tips!