fbpx
Menu
Schoenen / Style

Sloffen tijd!

Oké, ik geef het toe: ik ben een koukleum. De zomer was heerlijk en ik vind de herfst ook zeker zijn charme hebben. Dikke vesten, frisse wind op je gezicht en weer het knusse gevoel van binnenshuis. Vergeet ook vooral de sloffen niet!

Koude voeten

Ik heb snel koude voeten, een vrouwenkwaal zeggen ze wel eens. Met dit weer moet ik toegeven dat ik alweer met dikke sokken en sloffen aan zit, zodra ik thuis kom. Aangezien ik deze draag van oktober tot en met ongeveer april is het wel lekker om wat varianten te hebben. Ieder jaar als het weer wat kouder wordt (lees: onder de 15 graden) ga ik dus op zoek naar sloffen.

sloffen tijd collégien

Collégien

Collégien heeft super leuke en comfortabele sloffen voor ouders en kinderen. Je kunt dus helemaal los gaan met de mini-me look! Door de rubberen zool met gaatjes erin om door te luchten, heb je goed grip en zul je niet zo snel op je plaat gaan als met sokken op een gladde vloer. Jep, daar heb ik inderdaad ervaring mee. Naast de rubberen zool is de Collégien slof net een sok. Super rekbaar en vormt dus perfect naar jouw voeten. Ze zijn ook nog voorzien van toffe prints in verschillende stijlen, zodat je echt iets kunt uitkiezen wat bij jouw past.

collegien-sloffen-dandy-elephant-kids-little-wannahaves-utrecht-online-kopen-nederland-belgie_medium_

Huidige collectie

De huidige collectie heeft weer super veel leuke prints en thema’s. Naast verschillende uni en streep opties voor volwassenen komt er ook een nautisch thema voorbij met rood en blauwe strepen, walrussen, visjes en een kapitein. Verder zijn er flamingo’s, olifanten en andere dieren te zien. De ene nog leuker dan de ander! Wist je dat ze ook een paar kinderslofjes hebben waarbij de kids met bijgeleverde stiften zelf de auto of het kroontje van de prinses in kunnen kleuren?

collegien-slof-flamingo-groot_medium_

Deze te gekke Collégien sloffen zijn verkrijgbaar in de webshop (of de winkel in Utrecht) van Little Wannahaves vanaf €27,00.

sloffen collégien