fbpx
Menu
Kraamkado / Thuis zijn

Kraamkado geïnspireerd op het geboortekaartje!

Soms zijn er van die periodes dat je wordt doodgegooid (excuse my language) met baby’s. Ze schieten om je oren als lose flodders op de kermis. Dat is natuurlijk het mooiste wat er is, maar als buitenstaander wil je toch iets bijzonders geven als je het kersverse gezin gaat feliciteren. Dit kraamkado verdient een dikke 10 in de categorie originaliteit!

Little Luau

Nienke Groeneveld was van jongs af aan al gek op kraamkado’s maken. Voor iedere baby die er geboren werd ging ze aan de slag om een origineel en passend kado te maken. Hier werd zo goed op gereageerd, dat dit uitgroeide tot haar eigen merk: Little Luau. Een merk voor kleine globetrotters, geïnspireerd voor de reizen die Nienke maakte en symbolisch voor de reis waaraan ieder nieuwe kindje net begint. Puffins, konijnen, tropische bestemmingen en vliegtuigen komen allemaal in de collectie terug. Ze maakt kleding met bijpassende accessoires. Hierbij kun je denken aan tops, broekjes, leggings en jumpsuits, allemaal van 0-2 jaar oud. Speenkoorden, slabbetjes, swaddles en knuffels kun je hier matching bijkopen. Super leuk! Wist je al dat alles met de hand gemaakt wordt?

kraamkado little luau

Origineel kraamkado

Naast haar eigen collectie, die natuurlijk ook erg leuk is om te geven aan een pasgeboren baby, had ik het eigenlijk over iets anders. Little Luau maakt namelijk ook zelf kado’s, met het geboortekaartje als uitgangspunt! Super persoonlijk en iets om te bewaren voor later! Heerlijke zachte babyschoentjes bijvoorbeeld met de print of symbooltjes van het kaartje, een speenkoord of een top. Deze kun je ook in een pakket combineren en om het af te maken wordt dit ook nog verpakt in een matching doosje. Heel erg cute! Daar scoor je punten mee toch?

Ben je benieuwd naar een overzicht van de kleding, accessoires en persoonlijke kraamkado’s, neem dan even een kijkje op de website van Little Luau.

kraamkado geboortekaartje little luau