fbpx
Menu
Schoenen / Style

Zomerschoentjes van Pretty Brave

Wowie, zijn deze zomerschoentjes niet onwijs cute voor de allerkleinsten? Zie jij je ukkie hier al de show mee stelen komende zomer?

Leren babyschoentjes
Merk en webshop Krijtwit haalde deze beauties naar Nederland en ze komen helemaal vanuit Nieuw Zeeland! Dit mooie merk, Pretty Brave, maakt de schoentjes met de hand van zacht leer. De zooltjes zijn van suede, zodat de kleintjes niet zo snel zullen uitglijden. Ze zijn gemakkelijk aan te trekken door middel van de suede tag aan het hieltje en het ontwerp is gericht op flexibiliteit en de ontwikkeling van het babyvoetje. De espadrille variant heeft een elastieke opening, waardoor het schoentje niet gemakkelijk weer uitschiet. Bij de productie van deze Pretty Brave schoentjes worden er geen schadelijke chemicaliën gebruikt en ze voldoen hiermee aan de Europese richtlijnen.

Wie wat waar
De espadrilles zijn €42,95 en de sandaaltjes €44,95, voor leren schoentjes goed geprijsd dus! Het ontwerp vind ik echt super cute en toch neutraal om te combineren. Helaas zijn deze schoentjes verkrijgbaar van 0 tot ongeveer 1,5 jaar oud, dus excuses voor de iets oudere kindjes!

Pretty Brave is verkrijgbaar in de Krijtwit webshop.

zomerschoentjes-pretty-brave-collage