fbpx
Menu

Ik ben al gek op de standaard houten hobbelpaardjes, die jullie waarschijnlijk wel kennen. Mooi stevig, een tikkeltje vintage en kinderen vinden ze altijd super leuk! Als je smaak meer minimalistisch is, dan heb ik een strak design hobbelpaard voor je gevonden!

design hobbelpaard ooh noo

Hobbelen 2.0

Deze hobbelpaarden zijn nog net herkenbaar als paard. Nou ja, als wat voor dier dan ook, goed voor de fantasie! Zijn naam is Googy en hij is van het merk Ooh noo design. Hij is praktisch niet omver te krijgen door zijn bijzondere vorm en de ronde lijnen zijn veilig om mee te spelen. Geen harde koppies om met de kin tegenaan te stoten, dus de kinderen kunnen zich helemaal uitleven!

Het paard heeft en sterke metalen kern en is omringt door kussens. Comfortabel om op te spelen dus en toch behoud het dier zijn vorm.

design hobbelpaard ooh noo

Playtime

Kinderen trekken naar dit soort speelgoed toe. Het is groot, ze kunnen erop klimmen en als klap op de vuurpijl beweegt het ook nog! Wat wil je nog meer als kind? Snel in galop om pannenkoeken te gaan eten bij oma of om weg te komen van die grote draak die achter je aan zit. De fantasie draait overuren tijdens het spelen met deze hobbelende vrienden!

design hobbelpaard ooh noo

Design hobbelpaard

Dit paradepaardje heeft een reddot design award op zijn naam staan, dus het ontwerp werd door de branche ook gewaardeerd! Hij is geschikt vanaf 1,5 jaar oud tot ongeveer 4 jaar, dus met een beetje geluk kunnen broertjes en zusjes er ook nog samen mee spelen (zonder ruzie te krijgen natuurlijk). Groot en opzichtig speelgoed ben ik geen fan van, maar deze beauty zou in de meeste interieurs goed tot zijn recht komen. Hij is 53 cm hoog, 73 cm lang en 36 cm breed en is verkrijgbaar in de webshop van het merk Ooh noo design. Benieuwd naar de prijs? Die zeg ik lekker niet! Het blijft toch een design paard…