fbpx
Menu
Kleding / Style

Rylee and Cru brengt je in zomerse sferen

Anderhalf jaar geleden spotte ik ze voor het eerst: Rylee and Cru, het te gekke merk uit de VS wat in Nederland nog zeer exclusief verkrijgbaar is.

Rylee-and-cru-1

Rylee and Cru

Misschien zou je dit merk niet direct van mij verwachten, omdat het toch ook wel een romantische uitstraling heeft met bijvoorbeeld die roezen. Ik hou inderdaad van strak en stoer, maar dit merk heeft seizoen na seizoen mooie zachte kleuren in combinatie met te gekke prints! Die roes hier of daar neem ik daarbij graag voor lief. Ik heb natuurlijk een zoon, dus om een strik of roes hier of daar hoef ik mij niet zo snel druk te maken ;-).

rylee-and-cru-2

SS16

Ook in deze collectie komen de zachte kleuren weer terug, in combinatie met onder andere fruit prints. Denk hierbij aan aardbeien, ananassen, stukken meloen en de dot print heeft veel weg van de pitten van de watermeloen. Ook zie je strepen en konijnen, ijsjes voor een zoete kick en bloemen voorbij komen. Heerlijk zomers en luchtig voor die echte hete dagen, al durf ik niet te beloven dat je die in Nederland gaat krijgen deze zomer of dat je het verder weg moet zoeken.

rylee-and-cru-4

Waar te koop?

Gelukkig wordt het inmiddels gewoon in Nederland verkocht, bijvoorbeeld in de webshop van Minimiks. Daar hebben ze een uitgebreid deel van de collectie met een mooie selectie aan items. Quanta costa? Voor een t-shirt betaal je €33,00, een broekje kost €36,00 en een jurkje heb je voor €49,00 om even een idee te geven. Daarvoor heb je echt een origineel merk, waar niet de hele straat in rondloopt. De hele collectie kun je trouwens hier bekijken. Ik ben fan!

rylee-and-cru-3