fbpx
Menu
Decoratie / Interieur accessoires / Thuis zijn

Deze puppy mag van mij dus wél!

De kleine directeur is gek op dieren. Of hij nu probeert om meeuwen te vangen op het strand, poesjes te aaien in de straat of een mier ziet in de tuin. Hij vindt ze allemaal even leuk. Het zou dus te gek zijn voor hem om een officieel huisdier te hebben, alleen ziet mama een puppy eerlijk gezegd niet zo zitten.

Puppy love

Mijn Otis is dus ook gek op hondjes. Dan bedoel ik dus in alle formaten. Een klein keffertje vindt hij net zo interessant als een ‘klein paardje’ die twee keer zo groot is als hijzelf met een muilkorf om en die zwaar naar hem staat te grommen. Moeders is niet zo’n held met honden, dus dat levert mij nogal eens wat nerveuse momenten op. ‘Mama, mag ik het hondje aaien?’. ‘Dat mag nooit zomaar Otis, eerst vragen aan het baasje!’.

Mama-angst

Vooral bij de grotere exemplaren houd ik mijn hart vast en eigenlijk wil ik het zelf helemaal niet, want het blijven dieren. Ik sta dus met zijn andere handje in de mijne zwaar paraat om bij iedere vreemde beweging van het dier mijn kind als een katapult tegen mij aan te slingeren. Tot nu toe gaat het goed en bij de echt enge exemplaren zie ik opeens aan de andere kant van de straat een ontzettend groot vliegtuig of gebeurt er iets anders bijzonders. Alles om hem af te leiden ;-).

Puppy van Magis

Jullie zullen begrijpen dat ik ieder ander hondje in huis extra kan waarderen, zoals deze Puppy small kinderstoel van het design merk Magis. Een Italiaans merk, waarbij kwaliteit en creativiteit voorop staan! Eero Aarnio heeft deze te gekke Puppy stoel ontworpen, maar voor ons is het veel meer als een stoel. Het is een speelkameraadje, waar Otis zich goed mee kan vermaken. Hij moet soms mee naar het bos of strandje, zodat hij hem kan uitlaten. Ja, de fantasie van kinderen, daar moet je gewoon in meegaan toch? Zo waren wij laatst een middag bij ons favoriete strandje, inclusief ‘de hond’. Otis heeft hem al leren apporteren, dus hij kan hem helpen met meeuwen vangen.

Design kinderspeelgoed

Deze design kinderstoelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen naast binnen, ook perfect buiten gebruikt worden. Leuk voor in de tuin en als je zo gek bent als wij hier, dan kan hij ook gewoon mee met een boswandeling. Als je trouwens op zoek bent naar design tuinmeubelen voor jezelf, dan kun je best een kijkje nemen bij MisterDesign. Hier hebben ze ook de Magis Puppy vanaf €50 in verschillende kleuren. Een stuk goedkoper dan een echt hondje en deze laten we alleen uit als wij zin hebben!