fbpx
Menu
Geboortekaartjes / Thuis zijn

Prachtige en originele geboortekaartjes!

De zoektocht naar mooie geboortekaartjes is geen gemakkelijke. Je ziet vaak door de mogelijkheden de opties niet meer en verdrinkt in de leuke voorbeelden. Waar moet je in godsnaam beginnen?! Ik ga je niet helpen ben ik bang, want vandaag deel ik mijn favoriete site met originele geboortekaartjes met jou.

Smaak is tijdelijk (in mijn geval)

Mijn Otis is alweer ruin DRIE (!) jaar geleden geboren. Dat betekent dus ook dat ik inmiddels alweer drie jaar ouder ben.. (slik). Op dat moment woonde ik in Dubai en het aanbod aan geboortekaartjes was daar niet fantastisch. Bij gebrek aan originaliteit heb ik toen een eigen ontwerp gemaakt en laten drukken. Super leuk en origineel, maar ik zou mezelf niet zijn als ik eerlijk zou toegeven dat ik dat op dit moment alweer totaal iets anders leuk vind!

Mijn favoriete website met originele geboortekaartjes

Deze website is alweer vier jaar geleden opgezet door Nanda de Jager en zij heeft een te gek oog voor design! Op de meeste websites vind ik misschien een paar kaartjes mooi (ik zei al, ik heb geen makkelijke smaak), maar bij deze vind ik bijna alles mooi! Best knap toch?

The Birds and the Bees

The Birds and the Bees heeft kaartjes met een tof en origineel design. Mooie kleuren, stoere vormgeving en toch eigen. Deze kaartjes vallen op tussen de grote jongens en ze verdienen daarom echt een plekje op de blog! Ik heb er al eerder over geschreven, maar het is nu twee jaar later en dus tijd voor een update!

Gratis proefpakket

Je kunt gratis een proefpakket aanvragen, want je wilt nu eenmaal weten wat je koopt. Heeft het karton de juiste dikte, is het papier mat genoeg en hoe is het effect met die gouden print eigenlijk in het echt? Alles kun je even goed bestuderen.

Keuzes maken

Eerlijk gezegd wordt ik van dit assortiment nogal nerveus. Er staat namelijk zoveel leuks op, dat ik niet zou kunnen kiezen! Gelukkig is het niet aan de orde, dus dat scheelt mij wat stress (maar jou misschien niet, waarvoor alvast mijn excuses!).

De leukste probeer ik je hier te laten zien, maar er staat natuurlijk nog veel meer online! Neem gerust een kijkje en heel veel succes met kiezen!