fbpx
Menu
Style / Zwemkleding

Coole zwemkleding met UV bescherming

Het is gelukkig weer volop lente en we mogen al aardig wat genieten van het mooie weer! Natuurlijk beschermen we onze kindjes ook deze zomer weer tegen de schadelijke straling en de nieuwste collectie van Beach Bandits heeft weer te gekke zwemkleding met UV bescherming!

Fun in the sun!

Volgens mij zijn alle kinderen hetzelfde. Als ze eenmaal druk aan het spelen zijn, buiten in de zon, dan hebben ze echt geen tijd (lees:zin) om steeds ingesmeerd te worden. Dit hoort er natuurlijk gewoon bij en ze worden sowieso ingesmeerd, maar goede UV beschermende zwemkleding is toch een extra veiligheid voor de tere kinderhuid.

Beach bandits

Beach Bandits was één van de eerste merken die met stijlvolle en stoere zwemkleding kwam wat tegelijkertijd je kindje beschermde. Zoals sommigen van jullie misschien weten, is Otis geboren in Dubai en daar liepen veel kinderen rond in beschermende zwemkleding. Alleen was het in mijn optiek allemaal suf en saai. Bescherming gaat altijd voor, maar de combinatie met een stoere look, maakt het natuurlijk een stuk leuker om veilig in de zon te spelen!

Zwemkleding met UV bescherming

De nieuwste collectie van Beach Bandits heet ‘Island days, Island ways’ en gaat over het idyllische leven aan het strand. Fruit kopen langs de rand van het strand tussen de bomen, kokoswater drinken uit een echte kokosnoot en dagenlang langs de zee rennen. Schelpen zoeken, zandkastelen bouwen, proberen visjes te vangen, uren dobberen in het water en de tijd vergeten! Het ultieme genieten dus!

Zomercollectie

In de nieuwste collectie komen er weer te gekke prints terug! IJsjes, palmbomen, ankers, zonnebrillen, milkshakes, oogjes, veren en strepen om maar even een dwarsstraat te noemen. Er zijn handige badpakjes voor meiden, bodysuits voor de kleintjes, maar ook tops en broekjes voor jongens en meiden. Je kunt er ook terecht voor een stoere truckercap, coole rugtassen en een lekkere poncho.

De gehele Beach Bandits collectie is verkrijgbaar in de eigen webshop vanaf €19,95 voor een zwembroekje tot en met €39,95 voor een badpak. Zo loopt je kindje er stoer én veilig bij deze zomer!