fbpx
Menu

Tijd voor een nieuwe webshop tip en deze is echt vers van de pers! Kidzzz is the new kid on the block die het gelijk groots aanpakt! Niet voorzichtig starten met 3 redelijk bekende merken, nee gelijk vol van start met 16 originele merken die niet overal te vinden zijn, waaronder zelfs een eigen slaapcollectie!

Dertig jaar, twee gezonde dochters en een succesvolle webshop met een eigen collectie. Why not? Na een succesvolle carrière in de recruitment en de komst van de eerste dochter besloot Kim om volop van de kleine meid te gaan genieten. Tijdens haar zwangerschap ontdekte ze al dat er veel van hetzelfde en vooral veel saaie producten werden aangeboden op het gebied van slapen voor kinderen. Ze had een gat in de markt gevonden en ontwikkelde naar veel onderzoek een eigen lijn met eerlijk, kwalitatief en verantwoord geproduceerd slaapgoed, waaronder matrassen voor baby’s, peuters en kidzzzz (heb je hem… zzz ;-)). Dit aangevuld met mooie dekentjes, beddengoed en interieur accessoires voor de kinderkamer zorgt voor een mooi assortiment!

Het prachtige Sebra kili bed, zachte Meyco dekentjes, stoere Done by Deer opbergers, te gekke Pinknounou kussens, maar ook de wishbone bike en wheelybugs, het is hier allemaal te vinden. Heb je een bestaande wieg die je graag wilt gebruiken voor je baby, maar heb je hier een nieuw matras in nodig? Bij Kidzzz maken ze matrassen op maat en deze kunnen met 10 werkdagen al geleverd worden! Ideaal! Zie hier onder mijn persoonlijke favorieten uit de Kidzzz webshop. Welk item is jouw favoriet?

Kidzzz-favorieten2

1. Kindermatras op maat – Kidzzz – vanaf €69,95
2. Deken voor wieg of ledikant – Meyco – €24,95 of €37,95
3. Kussen happy panda – Pinknounou – €22,00
4. Slee te customizen met naam – Kidzzz – €99,95
5. Loopauto in groot of klein – Wheelybug – €69,95 of €79,95
6. Dekbedovertrek – Done by Deer – €49,95
7. Slaapzak – David Fussenegger – €23,95
8. Kussen cloud with rainbow – Pinknounou – €28,00
9. Draadmanden set – Done by Deer – €49,95
10. Bed – Sebra Kili in 4 kleuren – €799,00
11. Schommel hout – Done by Deer – €49,95
12. Tipi tent in twee kleuren – Sebra – €179,95
13. Loopfiets in hout of zwart – Wishbone – €209,95
14. Vloerkleed – Sebra – €149,95

Disclaimer: deze blogpost is met liefde gemaakt vanuit een samenwerking met Kidzzz, wat betekent dat ik hierdoor mijn kind biologisch voedsel kan voorschotelen (wat hij vervolgens toch niet opeet).