fbpx
Menu
Mama zijn / Mom life

Webshop te koop!

Ja, je leest het goed! Je kunt een goed lopende webshop kopen! Loop je al een tijdje met het idee in je hoofd, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dan is dit wellicht een mooie kans voor je!

Kinderwarenhuis
Kelly is met veel liefde en enthousiasme Kinderwarenhuis gestart. Het speelde al een tijd door haar hoofd en in juni 2015 waren alle voorbereidingen afgerond en stond de webshop online! In een korte tijd is de shop goed gaan lopen en hoe leuk ze het ook vindt om te doen, in de realiteit is het lastig te combineren met een baan van 32 uur per week, een gezin met twee kinderen, sport en quality time. 

Dit is je kans
Waar voor de ene een droom ophoudt, kan deze voor een ander beginnen. Als je al tijden rondloopt met het idee om een webshop op het gebied van kids te starten, dan zou dit een gespreid bedje zijn.

De voordelen van een bestaande webshop kopen:

  1. Tijd
    Voorbereidingen kosten veel tijd en daar haken veel mensen al op af. Hier stap je zo in.
  2. Zekerheid 
    Doordat de basis al staat is de periode van onzekere inkomsten al achter de rug.
  3. Kennis
    De meeste mensen starten blanco met een webshop en leren ‘spelenderwijs’. In dit geval zal Kelly je uitleg geven en er alles aan doen om je zoveel mogelijk kennis bij te brengen. Ze verkoopt toch een beetje haar ‘derde kindje’, dus ze wil dat hij goed terecht komt!

Een eigen webshop
Ik kan mij voorstellen dat je denkt: ‘Hoeveel tijd ben je daar nu aan kwijt?‘. Kelly besteedt er gemiddeld 15 tot 20 uur per week aan met wat uitschieters omhoog en omlaag. Dan moet je denken aan inkoop, nieuwe merken en producten spotten om toe te voegen aan het assortiment, het bijhouden van de website en social media, het versturen van bestellingen en de voorbereiding van events. Het voorjaar komt er namelijk weer aan, dus dat betekent dat er veel leuke events en markten zijn, waar je de webshop onder de aandacht kunt brengen. Erg leuk en veelzijdig dus, je bent eigen baas en misschien wel het belangrijkste: flexibele tijden en goed te doen vanuit huis!

Ben je nieuwsgierig geworden of heb je meer vragen? Neem dan gerust even contact op met Kelly per email: info@kinderwarenhuis.nl.

Lieve allemaal, de webshop is inmiddels VERKOCHT! Heel erg bedankt voor alle leuke en enthousiaste reacties!

webshop-kopen-kinderwarenhuis