fbpx
Menu
Binkies & Bella's / Style

De populairste style blogs van 2015

Als je eenmaal een kindje hebt of zwanger bent dan zie je zoveel leuke kleertjes en schoentjes! Het ene is nog leuker dan het ander. De merken die ik tegenkom zijn meestal ook wel aan jullie besteed! Ik heb een top 5 gemaakt van de populairste style blogs van 2015!

1.Anchore Deep

Een mooi merk uit de US met een Etsy webshop! Het item wat ik maakte is alweer van een tijdje geleden, dus hier een indicatie van de huidige collectie.

anchore-deep-update

2. Our Little Lullaby

Een heel erg leuk merk, waar we ook een toffe winactie mee gedaan hebben! Helaas is de shop gesloten… Jammer voor ons, maar het werd zo druk dat de eigenaresse niet genoeg tijd met haar twee kindjes van twee en één jaar kon doorbrengen. Dat gaat altijd voor als daar de mogelijkheid voor is! Er is hier en daar nog een restje verkrijgbaar, onder andere bij SuzieQ.

3.Rags

Briljant merk met nog briljantere onesies! Stoer, unisex en comfortabel! Gelukkig zijn ze ook in Nederland verkrijgbaar bij Krijtwit! Een sneakpeek van de huidige collectie…

rags-update

4. Rylee & Cru

Zo ontzettend mooi en lief en schattig! Normaal val ik helemaal niet zo snel voor schattig, maar dit kan zelfs ik niet weerstaan! Alles is zó ontzettend leuk dat ik, vooral als ik een dochter had, haar hier van top tot teen in zou kunnen aantorken! Waarom heeft nog geen Nederlandse webshop dit mooie merk in hun assortiment? Dit zou echt een mooie aanvulling zijn vind ik! Voor nu is het vanuit Amerika laten komen of bestellen als je daar op vakantie gaat.

rylee-and-cru-update

5. Momk

Deze schoentjes zijn natuurlijk te gek! Allemaal van stof met zachte zooltjes en elastiek bij de opening, zodat je geen gedoe met veters hebt. De prints zijn zo ontzettend leuk! Krijtwit heeft nog enkele stuks, maar volgende maand komen er nieuwe exemplaren binnen! Yay!

Momk baby-schoentjes