fbpx
Menu
Kind zijn / Spelen & Spullen

De populairste kids blogs van 2015

In het afgelopen jaar heb ik ook veel geschreven over bijzondere producten voor kinderen. Sommige producten zijn hebben gewoon een super mooi design, andere zijn verrassend origineel en weer andere hebben meerdere functies. Vandaag laat ik jullie de best gelezen en dus de populairste kids blogs van 2015 zien.

1.Elektrik Kidz slaapzakken

Voor de allerkleinsten zijn deze super grappige slaapzakken die gelijk een lach op je gezicht toveren. De baby heeft geen idee waar het over gaat, maar zodra hij of zij de slaapzak ingaat worden ze bijna opgegeten door een haai of worden ze een zeemeermin! De slaapzakken zijn verkrijgbaar bij Mini’s Only en ondertussen hebben ze nog meer leuke variaties beschikbaar.

2. Kinderfeets

Dit mooie merk hebben we dit jaar al een aantal keer voorbij zien komen en we hebben ook maar liefst drie mensen blij mogen maken met deze toffe houten loopfietsjes met onze winacties! Milieubewust, ergonomisch en duurzaam… Classic, Tiny Tot en Retro… Need I say more?

3. Neue Freunde eetset

Deze vond ik zo ontzettend leuk! Otis heeft laatst de houten treinbaan van zijn buurjongetje gekregen omdat hij er niet meer mee speelde. Wij spelen hier super vaak mee en ik vind het stiekem net zo leuk en ben beledigd als hij ‘mijn baan’ saboteert. Hoe gaaf is deze eetset, die je op alle treinsets aan kunt sluiten?! Zie je het al voor je? Zo wordt het gezellig aan tafel! Een beetje happen, spelen ondertussen… Chill!

4. Wishbone bike

Dé loopfiets onder de designliefhebbers, want deze kan prima in huis rondslingeren. Een feestje om naar te kijken (vooral de zwarte). Ook deze fiets is in verschillende standen te verstellen, zodat hij jaren gebruikt kan worden. Dat mag ook wel voor die prijs, maar dan heb je ook wel een plaatje in huis.

5. Vriendenboek

Ken je ze nog van vroeger? De boekjes die de klas rondgingen en die je in moest vullen? Er is sindsdien heel veel veranderd en dit is het mooiste exemplaar onder de 2.0 varianten. Een stuk creatiever, doordat je vragen kunt beantwoorden door een tekening te maken en ook kun je jouw pasfoto ‘aankleden’ door de stickers die erbij zitten. Must have voor op de lagere school!

populairste-kids-blogs