fbpx
Menu
Mama zijn / Opvoeding

De magie van Air Up drinkflessen (en waarom jouw kind hem wil)

Wat is er nu zo bijzonder aan de Air Up drinkflessen? Waarom wil jouw kind er absoluut één hebben? Geloof me, deze waterflessen zijn niet zomaar een modegril; ze hebben een aantal superkrachten waar zowel jij als je kind dol op zullen zijn. Dus haal even diep adem en dompel je onder in de wereld van Air Up!

Een Magische Truc: Smaak zonder suiker

Laten we eerlijk zijn, het is een worsteling om kinderen gehydrateerd te houden, vooral als ze verleid worden door suikerachtige drankjes die ze overal lijken te zien. Hier komt de magie van Air Up om de hoek kijken! Deze flessen gebruiken het ongelofelijke vermogen van geur om de smaakpapillen van je kinderen te foppen. Vul de fles met puur water, voeg een geurpod toe (ja, geurpod, niet suiker!) in een smaak die je kind lekker vindt, en voilà! Ze zullen drinken als een dorstige kameel in de woestijn.

De magie van Air Up drinkflessen

Flexibel tot de max

Oké, we moeten even een kleine disclaimer geven: kinderen zijn onvoorspelbaar, vooral als het om hun voorkeuren gaat. Wat ze vandaag geweldig vinden, kunnen ze morgen laten vallen als een hete aardappel. Geen zorgen! Met Air Up is het aanpassen van smaken een fluitje van een cent. Er zijn zoveel heerlijke geurpods om uit te kiezen dat je kind elke dag kan kiezen voor een andere smaaksensatie. Denk bijvoorbeeld aan kola, watermeloen, lavendel limo of citroen. Zo blijft het drinken spannend, fris en stimulerend. Zelfs jij, als ouder, kunt genieten van je favoriete smaken in je Air Up. Wist je dat ze voor jou zelfs koffie smaak hebben? 😉 Ouderschap kan tenslotte soms dorstig werk zijn!

Hydrateren? Geen probleem!

Laten we het nu hebben over de gezondheidsvoordelen. Geen suiker, geen kunstmatige zoetstoffen, alleen zuiver water en geuren voor ieder wat wils. Air Up is als de goeroe van gezonde hydratatie. Met deze flessen kun je je kinderen helpen om op een smakelijke manier gehydrateerd te blijven zonder alle vervelende bijwerkingen die suiker met zich meebrengt. Het is als een wellness-spa voor hun smaakpapillen! Let er wel goed op dat je de fles goed en op de juiste wijze dichtdraait. Zit hij namelijk niet precies goed, dan zal hij lekken. Net zoals iedere andere fles natuurlijk, maar wel belangrijk om te vermelden.

Duurzaam met Air Up drinkflessen

Hoe zit het dan met duurzaamheid, hoor ik je denken? Air Up blijkt dus een goede bewuste focus te hebben om de belasting op het milieu te minimaliseren. Wist je dat sinds januari 2023 de pods in Nederland geproduceerd worden, luchttransport geminimaliseerd wordt naar minder dan 1% en er voor iedere aankoop een boom wordt geplant? Daarnaast blijven ze ontwikkelen om hun verpakkingen te minimaliseren en materialen nóg duurzamer te maken. Goed bezig! Lees meer over hun duurzame initiatieven op de website.

Wat kosten Air Up drinkflessen dan?

Laten we ook kijken naar het prijskaartje wat eraan hangt. Onze bloedjes van kinderen willen we natuurlijk alles geven, helemaal als ze daardoor meer gaan drinken. Wel willen we weten wat het ons gaat kosten.

Air Up flessen zijn duurder dan de standaard drinkflessen die je misschien gewend bent. Ze starten vanaf €29,99 voor de basis plastic variant en voor de stalen versie betaal je al snel €54,99. Niet goedkoop, al krijg je bij iedere fles een paar pods om direct van start te gaan. Het is een afweging tussen de voordelen en de kosten. Het is even een investering, zeker als je meerdere kinderen hebt, maar als ze normaal erg weinig drinken, kan dit een goede oplossing zijn. Je kunt ze oneindig vullen met water, maar er moet wel af en toe een nieuwe pod in. Dit zijn extra kosten waar je rekening mee moet houden.

Air Up drinkflessen

Air Up kopen via Bol
* Als je besluit om Air Up te kopen via onze link, dan krijgen we daar een kleine commissie over.

Waarom jouw kind een Air Up wil

Nu weet je wat meer over de magie van de Air Up flessen. Hun truc om smaak zonder suiker toe te voegen, de flexibiliteit van pods en de extra hydratatie is Air Up een geweldige partner voor je kinderen onderweg en thuis.

Wat denk jij? Laat jij je kinderen het feest van een Air Up ervaren? Ze zullen niet alleen goed gehydrateerd blijven, maar ook genieten van het avontuur van verschillende smaken. Misschien wil je er zelf ook één om je dorst te lessen! Proost op een happy en gezond gezinsleven!

Meer lezen over eet- en drinkaccessoires voor kinderen? Je leest het op de blog!