fbpx
Menu
Kleding / Organic - Eco / Style / Twinning

Op reis door de ruimte met de nOeser wintercollectie!

Heb je altijd al een ruimtereis willen maken? Of zou je graag een ruimtewezentje ontmoeten? Hoe groot is eigenlijk een sterrenstelsel en is de maan nu eigenlijk zacht of hard? Het toffe Nederlandse merk nOeser neemt je deze winter mee omhoog langs de maan en de sterren in de nOeser wintercollectie!

nOeser wintercollectie

In een ruimteschip op avontuur langs de sterren en planeten. Even een limonade drinken met een grappige aliën en op zoektocht naar je sterrenbeeld. Slingerend langs de melkweg en wegduikend voor atomen. Huh, een poedel in de ruimte? Yep, het blijft toch nutty bij nOeser, zoals we gewend zijn!

Space Oddity

In deze Space Oddity collectie is uiteraard gebruik gemaakt van GOTS gecertificeerd organisch katoen, wat fijn is voor je kindje, maar ook voor het milieu en de arbeidsomstandigheden. Zachte stoffen van mooie kwaliteit en een pasvorm die stijlvol is én waarin je kindjes heerlijk kunnen spelen. Een goede combinatie! Met kleuren als Midnight Blue, Saturn Gold, Moon Grey, Cosmic Green, Dreamy Pink en Sky Blue droom je zo het sterrenstelsel in, klaar om mooie avonturen te beleven!

Mommy & me collectie

Naast de toffe collectie met prints van sterrenbeelden, atomen, planeten en sterrenstelstels, poedels en aliëns, is er dit keer OOK gedacht aan de mama’s! Is dat even leuk, want nu kun je twinnen met je mini door matching items uit de mommy collectie erbij te shoppen! Comfy jogpants, mooie tops, stoere jurken en een lekkere sjaal kun je mixen en matchen met de outfits van je kindje. Samen in de dezelfde look is het tenslotte nóg leuker! Otis en ik mochten ook samen op de foto in de nieuwste collectie tijdens de nOeser collectie presentatie.

Wil je de hele collectie bekijken? Neem dan een kijkje in de nOeser webshop! De collectie loopt vanaf newborn tot en met 6 jaar oud (oftewel maat 116) en met deze collectie kunnen ook de mama’s hun slag slaan! Be nutty, be nice, be nOeser!