fbpx
Menu
Feest - Verjaardag / Thuis zijn

Unicorn versiering voor het kinderfeestje

Hoera! Er is er één jarig! Nou ja bijna dan. De voorbereidingen zijn in volle gang. De taart is besteld, de uitnodigingen zijn verstuurd, de kado’s staan ingepakt en de versiering voor het kinderfeestje staat te trappelen om uitgepakt te worden. Hoewel mijn stoere man natuurlijk geen unicorn versiering krijgt, kon ik het toch niet laten om deze te delen!

Thema

Tegenwoordig kun je het zo gek en zo duur maken als je het zelf wilt. Steeds vaker zie je een thema terugkomen in een kinderfeestje. Of het nu op elkaar afgestemde uitnodigingen en versiering is in een bepaalde kleur of dat er een onderwerp als thema gekozen is.

Voor ouders of de kleine?

Laten we eerlijk zijn. De jarige job zal het zijn of haar kleine kontje roesten of het huis versierd is in een thema, compleet met helium minion ballonnen of dat mama een maxi verpakking aan standaard ballonnen koopt. Als er ballonnen zijn, dan is het feest toch? Hoe ouder ze worden, hoe meer ze een thema begrijpen natuurlijk, maar in de eerste jaren kom je met wat multi gekleurde slingers en ballonnen goed weg ;-).

Unicorn versiering

Ik zou geen blogger zijn als ik mij niet verdiept had in verschillende thema’s versiering voor een kinderfeestje. Ik kwam toch iets ontzettend leuks tegen voor meiden, wat ik echt met jullie moest delen: unicorn versiering!

Voor echte meiden die gek zijn op roze, regenbogen, glitters en nagellak. Wat zullen ze verrast zijn als je hiermee uitpakt! Ze voelen zich dan echte prinsesjes!

Meri Meri

Het merk die deze prachtige versiering heeft ontworpen en gemaakt is Meri Meri. Gestart door één ontwerpster die aan de keukentafel zelf kaarten aan het maken was, tot nu 30 jaar later, een bedrijf wat naast kaarten ook uitnodigingen, bak accessoires en feest decoratie maakt!

Éénhoorn kinderfeestje

Wil je uitpakken met een éénhoorn feestje? Dat kan! Om te beginnen met de te gekken DIY kit, waarmee je zelf ballonnen kunt omtoveren tot unicorns! Echte eyecatchers of leuk om mee te geven aan de kleine dames op het feestje. Dan komen na de ballonnen de unicorn slingers, servetten, bordjes, cupcake sets, koekjesvorm, hoedjes en bekertjes. Super leuk natuurlijk om met kleine meisjes éénhoorn cupcakes te versieren en éénhoorn koekjes te bakken!

Via de leuke webshop Hieppp, die gespecialiseerd is in thema decoratie, kun je alles hiervan vinden en natuurlijk ook nog veel andere leuke thema’s.

Ballonnen set unicorns – €14,95

Slingers unicorn 10 meter – €13,95

Servetten unicorn 16 stuks – €5,50 

Unicorn bordjes 8 stuks – €4,50

Cupcake set unicorns 24 stuks – €11,95

Hoedjes unicorns 8 stuks – €11,95