fbpx
Menu
Kleding / Organic - Eco / Style

Duik mee in de nOeser onderwaterwereld!

Kwallen zijn helemaal geen vieze, grote glibbers. Als ze op de shirts van nOeser staan zijn ze zelfs super leuk! Net als de schildpadden, zeesterren, haaientanden en sushi (ja dat is ook vis toch?)!

nOeser onderwaterwereld

Als je naar buiten is de zomer nog ver weg, maar bij nOeser stijgen de temperaturen al aardig! Op 3 februari lanceert de nieuwste zomercollectie en die luistert naar de naam ‘Big Fish, Little Fish’. Ze zijn hun onderzeeboot ingestapt en hebben zich laten inspireren door alles wat er zich in de onderwaterwereld afspeelt. Een trommel orkest van schildpadden en kwallen die het zwanenmeer dansen. Koppeltje duikelen in de golven totdat je misselijk wordt en knikkeren met haaientanden. Samen kijken wie er de meeste bellen telt en ontbijten met de lekkerste sushi! In de magische wereld van nOeser kan het allemaal!

Big Fish, Little Fish

In deze collectie komen weer mooie prints en stoere kleurcombinaties tevoorschijn. Wat dacht je van koraal roze voor échte meiden en ocean blue voor stoere binkies. Deze kleuren worden gecombineerd met shark grey, wit en zwart. De mooie mint en warme geel zijn perfect voor hete zomerdagen en de camel-zwarte combinatie met bellen print is één van mijn favorieten! Ik kan natuurlijk helemaal niet kiezen, want alle items zijn vrolijk versierd met sierlijke golven, stoere haaientanden, zwemmende schildpadden, vrolijke visjes, schattige zeesterren, sushi en nog veel meer leuks! Alles uiteraard in heerlijk zachte biologisch katoen.

Inspiratie

Degene die mij al langer volgen weten dat ik fan ben van het Nederlandse nOeser. Ze komen dan ook regelmatig voorbij op de blog met hun nieuwste collecties! Annuska is oprichter van het merk én moeder van een groot gezin met vier kinderen onder de 7 jaar oud! Ik vind het ondernemerschap in combinatie met 1 kind al een uitdaging… Succesvol zijn als mama én als ondernemer is het voorbeeld van een echte ‘mom-boss’ en in mijn ogen een inspiratie voor velen!

Hebben jullie wat moois gezien tussen deze mooie foto’s? Dan heb je geluk, want je kunt de complete collectie shoppen in de nOeser webshop.

Pppssstttt…. Later deze week mag ik twee van mijn favoriete items uit de collectie weggeven! Houdt de blog dus goed in de gaten.