fbpx
Menu
Kind zijn / Spelen & Spullen

Oh yeah winnen: Mega Bloks!

Welk kind houdt er nu niet van bouwen? Zelf had ik ook verschillende varianten als kind. Hou je vast: Nopper (rocks nog steeds als je het mij vraagt en zelfs nu nog te koop) en Fabuland. Dat was een soort meisjes duplo met schooltjes, kapsalon, winkeltjes en dat soort dingen. Nu heb je duplo in honderden soorten en maten maar 15 jaar geleden toen ik nog klein was (yeah right ;-), maak daar maar 30 jaar geleden van) bestond dat volgens mij nog niet.

Mega Bloks
Anyways, nu heeft Fisher Price de Mega Bloks in het assortiment en de First Builders set is speciaal voor de kleine dreumes en peuterhandjes gemaakt. Deze blokken zijn een stuk groter dan de welbekende Duplo blokken dus naar mijn idee extra veilig als ze nog klein zijn. Je kunt ze dus ook al vanaf jongere leeftijd gebruiken. Ze zijn makkelijk vast te houden, te stapelen en weer uit elkaar te halen, daar hoeven het nog geen kleine hulks voor te zijn. De sprekende kleuren en het bouwen spreken tot de verbeelding en stimuleren hun creativiteit, just how we like it.

Who’s in it to win it?
Guess what, we mogen een grote startersset met 80 blokken van Mega Bloks ter waarde van €28,00 weggeven! Hoe maak je kans?

  1. Volg Oh yeah Baby op Facebook (maar dan doen jullie natuurlijk allemaal al) en Instagram (als je dat hebt).
  2. Like het bericht van deze winactie.
  3. Maak de zin af: Geef mij die Mega Bloks…………..

Houd ons zondag 23 augustus in de gaten, want dan maken we de winnaar bekend. Good luck peeps!
The winner is…. Janske van den Broek! Gefeliciteerd! Mail je mij je adres toe? Dan gaan ze komende week op de post!

mega bloks