fbpx
Menu
Kind zijn / Poppen - Knuffels

Laat je baby ontdekken en leren met dit toffe merk

De wereld is een speeltuin voor baby’s! Toch heb je het liever dat ze op speelgoed knagen, in plaats van op de afstandbediening…. Met dit mooie merk, door moeders gestart, zal je baby ontdekken en leren met plezier!

De wereld ontdekken

Als baby is de wereld één groot speelparadijs! Overal is wat te zien en er gebeurt van alles om hen heen. Hè, wat is dat? Een afstandbediening! Zijn dat knopjes? Mijn grote broer doet gek. Mama praat tegen mij. Ik heb geen idee wat ze zegt, maar zo te horen vind ze mij wel lief. Oh, die afstandbediening mag ik dus niet. Hè, zit je nou iets te eten? Wat is dat? Het ziet er lekker uit! Joehoe, mag ik proeven? Wow, wat is dit? Mama zegt mango. Nog een hapje graag!

baby ontdekken en leren

Baby ontdekken en leren

Er komt ontzettend veel op baby’s af en ze leren ontzettend veel. Kun je nagaan dat een baby vanaf de geboorte tot 4 jaar oud leert praten, lopen, sorteren en begrijpen wat je bedoelt. Dat gaat verderop in het leven nooit meer zo snel. Alles is nieuw en nemen ze in zich op. Daarom is het leuk om ze te stimuleren met speelgoed wat ze uitdaagt! Dit mooie merk doet dat zeker!

baby ontdekken en leren

Lilliputiens door moeders, voor de kinderen

Het Belgische merk Lilliputiens is gestart door een groep creatieve Belgische moeders. Deze ervaringsdeskundigen weten wat een baby of kind aanspreekt en dit vertalen ze naar speelse, kwalitatieve, veilige én uitdagend speelgoed voor kids!

baby ontdekken en leren

Speelgoed wat uitdaagt en stimuleert

Mijn Sadé van 5 maanden oud heeft bijvoorbeeld Anaïs en haar baby’s van Lilliputiens. Een vrolijke roze flamingo, met verschillende speeluitdagingen… De knuffel zelf bestaat uit verschillende kleuren en prints voor een leuk contrast. In de vleugels zit een leuk kraakje verwerkt, wat natuurlijk favoriet is om op te knagen. Om haar nek zitten twee ringen, waar ook volop aan gefriemeld wordt. De benen zijn lange slierten, waar ik dan weer een zwak voor heb.

baby ontdekken en leren

Spelen maar!

In de buik van de mama zitten twee gaten en bovenop een gleuf. Hieruit tovert de kleine met gemak haar drie baby’s. Allemaal mini flamingo’s, maar net als in het echte leven, ook allemaal verschillend. De ene is een bijtring, de volgende een bal met een piepje en een derde baby heeft onderop een spiegeltje. Zo blijft dit item favoriet bij mijn kleine, want ze ontdekt en komt steeds iets anders tegen. Dat is toch super leuk!

baby ontdekken en leren

Lilliputiens kopen

Wat leuk is aan Lilliputiens is dat ze bekende karakters hebben die steeds terugkeren. Zo heeft flamingo Anaïs diverse producten op haar naam staan, maar is daar ook het aapje Georges, Louise de eenhoorn, vosje Alice en olifant Albert. De familie bestaat uit nog veel meer vrolijke vrienden, dus er zit vast wel iemand tussen waar jouw kleine een oogje op heeft. Laat dus je baby ontdekken en leren met Lilliputiens!

Lilliputiens artikelen voor verschillende leeftijden en in verschillende personages kun je vinden bij onder andere Bol.