fbpx
Menu
Creatief & Inspiratie / Thuis zijn

Oh yeah winnen: Little Mish Mash slinger!

Deze week mochten jullie stemmen op een item wat jullie graag zouden willen winnen bij Little Mish Mash, want wij konden niet kiezen! Bedankt voor jullie hulp allemaal! Zoals je ziet is het geworden…. een houten slinger naar keuze! Een super gaaf accessoire om de kinderkamer een finishing touch te geven!

De slingers zijn in verschillende varianten, vormen en kleuren verkrijgbaar! Vind je bijvoorbeeld de veertjes, ijsjes of tipi’s leuk, maar zou je ze graag in een andere kleurstelling willen? Geen probleem! In de webshop kun je bij veel artikelen namelijk je eigen keuze aangeven. Ideaal toch? Zo past het altijd bij de rest van het kamertje!

Hoe maak je kans om mee te doen?

  1. Like Little Mish Mash  en Oh yeah baby op Facebook
  2. Extra optie! Volg Little Mish Mash en Oh yeah baby op Instagram en deel de foto van deze winactie met de tag #littlemishmashslinger. Als je geen Instagram hebt is dat geen probleem. Als je ook hier meedoet heb je een extra kans om te winnen.
  3. Like het Facebook en/of Instagram bericht van deze winactie
  4. Laat ons in een reactie weten op de blog, op Facebook of op Instagram welke slinger jij graag zou willen winnen en waarom

Heel veel succes allemaal en let op! De winnaar wordt bekend gemaakt op zondag 1 november… Het is alweer 1 november en dat betekent dat we een winnaar hebben! Deze keer is dat: Bianca Kuiper! Gefeliciteerd! Mail mij even je adresgegevens, dan gaan we het voor je regelen! claudia@ohyeahbaby.nl

winactie-slinger