fbpx
Menu
Kind zijn / Spelen & Spullen

Oh yeah winnen: Kippins snoezelpop!

Hebben jullie al eens van Kippins gehoord? Dat zijn de beste vriendjes voor coole kids, gemaakt om te knuffelen, knijpen en lol te maken! Nix geen suffe snoezeldoekjes, maar echte stoere maatjes met koppies gevuld met lef!

De Kippins familie
Alle figuurtjes hebben hun eigen karakter! Roze Coco flamingo houdt van dromen en dansen en de mint kleurige Billie de beer is de ondeugende grappenmaker! Bam, de zwart witte zebra is één bonk aan energie en zijn gele apenvriendje Splitz is de enige Kippin die van chillen houdt. Dan hebben we nog de zachtaardige poes Kitty en de groene Dash, de coolste tijger van de Kippins familie. Voor ieder karakter is er een vriendje wat hier perfect bij past!

Kippins denkt aan mens en milieu
Dit mooie Australische merk ontwerpt en produceert deze schattige snoezelpopjes op eerlijke wijze voor mens en milieu. Als materiaal gebruiken ze biologisch katoen en de popjes zijn met de hand bedrukt met biologische inkt.

Exclusieve winactie
Vandaag hebben we een wel hele exclusieve winactie…. Deze Kippins snoezelpopjes zijn namelijk maar bij één webshop in Nederland verkrijgbaar en dat is bij onze vrienden van Little Wannahaves! Wel zo leuk, want dan ben je verzekerd van een origineel kraamkado of leuke Kippin voor je eigen snoezeltje! Je kunt zelf kiezen welke je zou willen winnen.

Hoe maak je kans?

  1. Like Little Wannahaves en Oh yeah baby op Facebook.
  2. Like het bericht van deze winactie.
  3. Laat een reactie achter hier op de blog of op Facebook welk lid van de Kippins familie het beste bij jouw kleine snoezel zou passen!

De winnaar wordt bekend gemaakt op zondag 4 oktober. Zet hem op allemaal! De winnaar van deze actie is…Laura Uresova! Gefeliciteerd! Stuur je mij een e-mail met je adres? Dan komt Coco zo snel mogelijk jouw kant op!

Kippins