fbpx
Menu
Binkies & Bella's / Style

Mooi merk: Beau LOves

Beau Loves is geïnspireerd door haar grote inspiratiebron en zoon die nergens bang voor is: Beau! Zijn stempel wordt op iedere collectie gedrukt en deze eigenzinnige, eigenwijze en unisex collectie is een aanrader voor iedere ouder die wel houdt van bijzondere en creatieve kindermode met een edgy ondertoon. De hele collectie wordt geproduceerd in Londen en hiermee ondersteunen ze de lokale ondernemers.

Faye Wilde, de moeder van Beau heeft mode gestudeerd aan het beroemde Saint Martin’s college in Londen en had nooit gedacht dat ze een kindermerk zou starten. Uiteindelijk bleken alle clichés waar toen ze moeder werd en de komst van Beau zette haar wereld op zijn kop. Dat was het begin van Beau LOves, alweer 5 jaar geleden.

Wat een super stoere collectie! Wat vind je van die pet met oren, dat mooie dekbed wat laatst en een room tour voorbij kwam (toevallig ook een Beau, maar een andere), de Lalala trui of franje broek? Helemaal fantastisch en op de franjes en roezen na zou ik Otis hier van top tot teen in kunnen aantorken! Ik ben verkocht! Zie hieronder een aantal van mijn favorieten. Een groot deel van de collectie is verkrijgbaar bij de Nederlandse webshops Toddlers & Tees en Kidsdepartment!

Beau-Loves