fbpx
Menu
Kleding / Style

NUNUNU is klaar voor de zomer!

Één van mijn favoriete merken heeft de zomercollectie gelanceerd! Als ik naar buiten kijk duurt het nog even, maar het zonnetje van het afgelopen weekend bracht mij wel gelijk in de voorjaars-modus! De paas takken staan versierd in huis, er staat een mooie grote bos tulpen op tafel, dus laat maar zien wat NUNUNU deze zomer voor ons in petto heeft!

Nununu-zomer-a

De collectie
Allereerst de stoffen. Deze zijn heerlijk zacht en hebben weer die kenmerkende NUNUNU geur. Eerlijk gezegd ken ik geen ander merk wat een eigen geur aan zijn kledingstukken meegeeft. Cool toch? De kleuren zijn weer mooi basic met hier en daar een knal kleur en daardoor leuk te combineren. Denk aan zwart, wit, grijs en denim als basis, met de knallers olijf groen, fel roze en neon geel. Qua prints blijven de grote sterren, kruizen en skulls terugkomen en deze zomer zijn hier de teksten: controle freak en NO! aan toegevoegd. Ook zien we een toffe geometrische print, die op verschillende manieren terugkomt. Dan het ontwerp en de pasvorm… Dat vind ik ontzettend sterk bij NUNUNU en hierdoor weten ze mooie basics een originele twist te geven. Otis krijgt ook altijd complimenten als hij dit merk draagt. Tops die diagonaal uit twee verschillende stukken en kleuren stof bestaan, mooie lijnen en naden waardoor een joggingbroek bijna high fashion wordt en de denim…. Wowie! Nu merk ik dat mijn technische modeachtergrond boven komt borrelen, want dit is echt heel erg goed en mooi gedaan.

nununu-zomer-c

Mini me?
Als ik heel eerlijk ben zie ik mezelf hier ook in rondlopen. Ik blijf dus duimen dat er op een dag ook zo’n stoere adult collectie bijkomt. Ik stem voor de oversized baggy jurken, de denim overalls, diagonal baggy pants, washed tees…oké ik hou al op.

nununu-zomer-d

Een groot deel van de NUNUNU zomer collectie is verkrijgbaar bij de Nederlandse webshop Orange Mayonnaise vanaf €34,00 voor een short. (Ppssttt, er is ook nog een deel sale van de vorige collectie)

nununu-zomer-b