fbpx
Menu
Binkies & Bella's / Style

De nieuwe nOeser collectie!

Al eerder schreven we over het super leuke Nederlandse merk nOeser en nu willen we jullie laten weten dat de nieuwe collectie voor het najaar uit is! Weten jullie nog dat we een winactie hadden waarbij jullie meegeholpen hebben en input hebben gegeven voor de nieuwe collectie? Here it is! De collectie is geïnspireerd op de film Brother Bear, waarin avontuur, humor en liefde centraal staan. De figuren die steeds terugkomen zijn Bruno the Bear, Freddy the Fish en Bob the Bird! Deze drie vrienden worden gecombineerd met veren prints in mooie zachte en warme kleuren.

Zoals we van ze gewend zijn hebben ze weer heerlijke en super zachte stoffen gebruikt van organisch katoen wat ideaal is voor het tere kinderhuidje. Otis heeft ook een aantal nOeser items in de kast liggen en hij draagt ze veel, omdat de pasvorm zo fijn is en het erg comfortabele kledingstukken zijn. Zelf zijn ‘we’ (mama) fan van de baggy broekjes: stoer en mijn bewegelijke kereltje heeft geen idee dat hij überhaupt een broek aan heeft. Just how he likes it best!

De collectie is verkrijgbaar van maat 50 tot en met maat 92 in de nOeser webshop! Tip: neem de collectie alvast goed in je op! Later deze week volgt meer info…

nOeser-FW15