fbpx
Menu
Kleding / Organic - Eco / Style

nOeser sneak peek!

Het is volop zomer, het zonnetje schijnt en iedereen gaat op vakantie of is al terug. Ook al zitten we hier nog volop met onze toet in de zon, bij nOeser zitten ze niet stil en komt zeer binnenkort de nieuwste herfst en winter collectie alweer online! Ik heb al even mogen gluren en hij is echt te gek! Goed nieuws, want ik mag een nOeser sneak peek met jullie delen!

noeser-sneak-peek-aw16-5

sneakpeek-noeser-aw16

Fly away!

Deze mooie collectie heeft als thema ‘Fly away’, een link naar de oneindige fantasie van kinderen waarin ze alles kunnen zijn en doen wat ze maar willen. Dat kan ook met deze collectie, waarin je in een luchtballon de wereld over reist en je onderweg vliegende olifanten tegenkomt. Tijdens de trip heb je onderonsjes met motten en bijen en blaas je de magische pluisjes van een uitgebloeide paardebloem de wijde wereld in, klaar om opnieuw een bloem te worden. Met je angel wings ben je in een mum van tijd overal waar je maar wilt, dus verzin het maar!

sneakpeek-noeser-aw16-7

sneakpeek-noeser-aw16-2nOeser sneak peek

Ik ben benieuwd naar jullie eerste indruk! Later deze week mag ik meer laten zien, dus voor de enthousiastelingen: nog even geduld!

Pppsssttt… mocht je nog op vakantie gaan of wat leuke voordelige zomerkleding voor de kids nodig hebben, er is nu nog sale in de nOeser webshop!

sneakpeek-noeser-aw16-4

noeser-sneak-peek-10