fbpx
Menu
Kleding / Style

Snoepen en snaaien bij zomercollectie van CarlijnQ

Als jullie Oh yeah baby volgen, dan zijn jullie zeker bekend met CarlijnQ! Als jullie haar volgen op Instagram dan kennen jullie ook haar twee prachtige kindjes, de perfecte modelletjes! Voor de aankomende zomercollectie van CarlijnQ draait het allemaal om heerlijk snaaien…

What’s for dinner?

Het thema van de nieuwste spring summer collectie is natuurlijk perfect voor kindjes! Als ik naar mijn eigen Otis kijk in ieder geval wel. Het antwoord op chocola is altijd ‘ja’ en als het aan hem ligt eet hij de rest van zijn leven alleen nog maar broodjes Nutella. IJsjes zijn ook favoriet! Meneer trekt zelf de vriezer open en bij ieder tankstation waar we langsrijden wordt er vanaf de achterbank gecommandeerd: ‘Mama, IJS!’.

Zomercollectie van CarlijnQ

In de collectie komen er genoeg ijsjes, milkshakes en sprinkels voorbij, gecombineerd met mooie knits en goede basics. Ook zijn er weer toffe matching sokjes die te gek zijn om erbij te combineren. Stoere jumpsuits, leuke jurkjes, shortjes, leggings, tops, rokjes, een knit vestje, je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. Als je helemaal los wilt gaan, kun je er zelf een babydekentje bij kopen met beide prints gecombineerd! De zachte kleuren grijs, zacht roze, ecru, zwart en wit zorgen ervoor dat je onderling alles gemakkelijk kunt mixen en matchen. In deze collectie zitten trouwens ook leuke buttons én er is een samenwerking die ik persoonlijk ontzettend geslaagd vind…

Tough Cookie

Carlijn en Yvonne van Tough Cookie Store hebben de handen ineen geslagen met als resultaat een te gekke rugtas! Deze is van 100% toxic free leer gemaakt en heeft de CarlijnQ sprinkels print. Hij is lichtgrijs met zwart en is gelimiteerd verkrijgbaar. Wacht dus niet te lang als je er één op het oog hebt, want zoals we al eerder hebben gezien zijn sommige items met een flits uitverkocht!

Heb je je oog ergens op laten vallen? Wacht dan niet te lang. Begin jij ook alvast aan de voorjaarsgarderobe van je kleintje? Alles is verkrijgbaar in de CarlijnQ webshop.