fbpx
Menu
Buitenspeelgoed / Kind zijn

Met deze mooie strand set steel je de show!

Een zonnige dag op het strand en je kleine speelt met een mooie strand set en bakt heerlijke cakejes en bouwt mooie kastelen. Deze te gekke strand set is denk ik de mooiste die ik ooit zag en ook nog eens BPA vrij!

Strand sets heeft ieder gezin

In ieder huishouden met kinderen is er wel een strand set te vinden. Sterker nog, wij hebben in de tuin een zandbak, vol met attributen én we hebben standaard een set in de achterbak van de auto liggen, voor als we opeens op het strand belanden. Ook liggen daar handdoeken bij, want op de één of andere manier houden de mannen hier in huis van spontane zwemsessies.

strand set liewood

Mooie strand set

De strand set die ik nu tegenkwam is wel echt van een ander kaliber. Een strand set, waarbij je als ouder denkt: wow, zo mooi hadden we deze niet in mijn tijd! Een strand set uit een design huis (wat de meeste van ons niet hebben, wij niet in ieder geval). Als ik er al zo over denk, hoe mooi moeten de kinderen hem dan wel niet vinden?

Stijlvol op het strand

Deze mooie strand set is van het merk Liewood. Ze hebben prachtige spullen en als je echt altijd alles matching wil hebben, dan kun je er bijpassende zwemkleding voor je mini bij kopen. Just saying… Oké, terug naar de strand set: het materiaal is 100% silicone. Dat betekent dat het flexibel is en dus eigenlijk niet stuk kan gaan. Dit zachte materiaal is ook veilig voor de aller kleinsten, want deze siliconen zijn BPA free. Er kan dus naar hartelust op geknaagd en gekwijld worden.

strand set liewood

Wie, wat, waar?

De sets bestaan uit een emmer, een schepje en vier vormpjes. De vormpjes zijn dieren, namelijk een kat, konijn, een octopus en een panda. Totaal zijn er vier verschillende kleuren en zijn er een katten- of een konijnensnoet op de siliconen emmertjes te vinden. Wist je dat je de vormpjes niet alleen in de zandbak of op het strand kunt gebruiken, maar dat je er ook cakejes in kunt bakken? Dit komt door het materiaal. Wel even goed schoonmaken eerst hè? 😉 Alles is BPA vrij, dus 100% veilig voor je kindje!

Waar je deze mooie strand set scoort? Bij PSikhouvanjou natuurlijk! Hij is niet goedkoop… €44,95 om precies te zijn. Hiervoor heb je wel een veilig en duurzaam product met een flinke dosis design!

Meer inspiratie voor buitenspeelgoed of UV werende zwemkleding voor de warme dagen? Je vindt het op de blog!

strand set liewood