fbpx
Menu
Kleding / Style

Mooie unisex babykleding!

Het lijkt soms alsof wij één van de weinigen zijn. ‘Huh, willen jullie niet weten wat jullie krijgen?’. Daar bedoelen ze dan een jongen of een meisje mee. Hoe leuk ik dat ook vind om het niet te weten, met bepaalde voorbereidingen moet je hierdoor wel iets creatiever zijn… Unisex babykleding bijvoorbeeld, vind ik niet zo super makkelijk te vinden.

unisex babykleding

Voorbereiden baby

Als je een verrassingsbaby krijgt, dan zijn een aantal voorbereidingen natuurlijk anders. Je zorgt ervoor dat je twee namen klaar hebt liggen. Je bent ook iets creatiever in de aankleding van het kamertje. Nu zou ik zelf niet zo snel voor roze of blauw gaan, maar als je weet wat er in je buik zit, dan kun je gerichter met de babykamer aan de slag. Wij hebben bijvoorbeeld gekozen voor oker geel in combinatie met emerald green. Een gewaagde, maar super mooie combinatie (die ik overigens niet kan laten zien, want op de muren en de commode na, is het nog een klushok. Daar kunnen we een hele andere blog over schrijven, dus wie weet…).

Unisex babykleding

Bij het zoeken naar babykleding viel mij op, dat veel nog steeds echt gericht is op jongens en meisjes. Vooral qua print of tekst. Denk je een stoer groen broekje te hebben gevonden, dan zie je opeens een roze randje eraan. Of bij dat okergele truitje blijkt de print, als je goed kijkt, te bestaan uit auto’s en vrachtwagens. Ik heb dus veel wit en crème kleuren liggen, in combinatie met donkergroen, okergeel en antraciet. Een beetje herfst-combi in de mix. Dit leuke merk heeft een super toffe én vrij unisex babylijn, waar je wel goed kunt slagen als je niet weet wat er in je buik zit! Ook als je dat wel weet trouwens… 😉

unisex babykleding

Little Label voor je baby

Bij Little Label zijn ze lekker bezig. Fijn voor de ouders die het geslacht nog niet weten, want je kunt hier goed shoppen voor je baby! Ze hebben onder andere heerlijke boxpakjes, daar ben ik zo’n fan van! Otis heeft die toen hij baby was erg veel gedragen en ik denk zomaar dat zijn kleine broertje of zusje hem achterna gaat… Ze hebben super zachte broekjes, shirtjes en rompers, aangevuld met lekkere hydrofiele doeken (waar je er nooit genoeg van kunt hebben). Voor Otis met zijn 4,5 jaar gebruik ik de doeken nog steeds en ik vind dat echt een uitvinding voor jonge gezinnen!

Unisex baby outfits shoppen

Je kunt shoppen in sets van een kleur of print thema, bijvoorbeeld confetti, fijne hartjes, origami of kleine sterretjes. Ook kun je kleuren leuk bij elkaar combineren. Ook één van mijn favorieten voor dit seizoen zit erbij: geel! Die mooie donkere mint kleur vind ik ook erg mooi en kan natuurlijk voor een jongen én meisje! Ziet het er niet cute uit? Lucky me, dat ik binnenkort weer een baby in huis heb om uren mee te knuffelen en die ik kan aankleden in schattige en zachte pakjes. I can’t wait!

unisex babykleding

Ook voor oudere broers en zussen!

Voor Otis heb ik al een paar seizoenen Little Label in de kast hangen (yes, ook voor grotere kinderen hebben ze heerlijke spullen) en ik vind het steeds weer zulke heerlijke basics! Goede joggers met een fijne pasvorm, lekkere warme vesten en truien van zachte stoffen die super mooi blijven in de was! Ik kan je vertellen dat Otis een kleine smeerpoets is, dus dan weet je genoeg!

De hele collectie shop je in de webshop van Little Label! Filter op de maat en je kunt losgaan! Je kunt natuurlijk ook eerst altijd even gluren in het lookbook

Heb jij een favoriete print of outfit gezien voor je baby of misschien wel om kado te doen? Ik ben benieuwd naar je mening!

Meer fashion en style voor baby’s en kids? Je vindt het op de blog!