fbpx
Menu
Aan tafel / Mama zijn

Fun aan tafel met het bamboe kinderservies van Plentimals

Ik ben gek op leuk kinderservies! Daarom heb ik ook geen beeldschoon en op elkaar afgestemd kinderservies. Ik heb van alles wat, want ik kan niet kiezen. Verschillende kleuren, diverse materialen en afwisselende prints. Nu kwam ik weer een super tof bamboe kinderservies tegen, wat ik jullie graag wil laten zien.

bamboe kinderservies

Allemaal Artis

Eerder schreef ik al over Allemaal Artis, de houten en handgemaakte blokken, waarmee je ontelbare echte – en fantasie dieren kunt maken! De set bestaat uit 40 blokken, waarmee je met voorbeelden aan de slag kunt óf zelf iets moois kunt maken. De vormgeving is strak en stoer en dat bracht natuurlijk nog meer inspiratie… De dieren die je met de blokken kunt maken zijn namelijk zo leuk, dat er een aantal zijn uitgelicht en op een tof servies zijn gezet! Een kinderservies welteverstaan!

Fair Trade

Dit te gekke servies is een mooi vervolg op de Allemaal Artis blokken en komt van Global Affairs. Zij ontwikkelen en produceren lifestyle producten, onder andere veel voor kinderen, in ontwikkelingslanden via het Fair Trade principe. De fabrieken worden grotendeels geleidt door vrouwen en produceren onder eerlijke omstandigheden. Hierdoor kunnen zij hun families onderhouden en werken ze normale uren, in veilige omstandigheden en voor een eerlijk loon. Global Affairs bestaat dit jaar 20 jaar en we hopen dat ze ons nog veel langer zullen verrassen met hun mooie collectie aan crochet poppen, kids accessoires en mooie serviezen!

bamboe kinderservies

Plentimals servies: beestenboel

Een grote gorilla, een kribbig krabje of twee pittige pinguïns? Sjieke giraffen, olijke olifanten of worstelende walvissen? Ze zijn allemaal van de partij in dit toffe servies voor onze kleintjes!

bamboe kinderservies

Bamboe kinderservies

Het servies bestaat voor het grootste deel uit bamboe, deels uit maisvezels en uit hars om alles goed bij elkaar te houden. Ook de kleurstoffen zijn op natuurlijke basis. Hierdoor is het een bewust serviesje, wat betekent dat ze voedselveilig zijn én grotendeels biologisch afbreekbaar. Ze kunnen wel in de vaatwasser, maar niet in de magnetron. Ze zijn super aantrekkelijk voor kinderen en wie weet eten ze met dit servies hun bord wel leeg! Op het bordje leegeten staat garantie tot de deur helaas ;-).

bamboe kinderservies

Beestachtig leuk!

In deze lijn zijn er bordjes, kommetjes en bekers gemaakt. Een goede basis dus voor een vrolijk gedekte tafel! Welk dier is jouw favoriet? Ik ga voor de pinguïns en de olifanten door hun toffe kleuren! Het bamboe kinderservies is online te koop bij onder andere Wijs West en bij Sissy Boy!

Meer inspiratie voor kinderserviezen vind je op de blog!