fbpx
Menu
Schoenen / Style

Sloffen winnen voor je kleine én jezelf!

Het is er weer tijd voor: lekkere warme sloffen! Zijn jij en je kleine toe aan een nieuw paar? Let dan goed op, want deze week kun je sloffen winnen voor je kind en voor jezelf!

Regenlaarzen en sloffen

Het merk Bergstein kennen wij als ouders natuurlijk allemaal van de herkenbare regenlaarsjes in alle kleuren. De laarsjes waar al onze kinderen vrolijk op in de plassen stampen. Ieder jaar opnieuw worden ze aangeschaft, want die voetjes blijven maar groeien… Naast de laarsjes heeft Bergstein Footwear nu ook sloffen aan het assortiment toegevoegd, zodat onze kids naast buiten, ook binnen comfy erbij kunnen lopen.

Bergstein Cozy sloffen

Deze sloffen zijn echte must-haves, want ze zijn gemaakt van zuiver scheerwol. Dat betekent heerlijke warme voetjes! De buitenzool is een combinatie van vilt en latex, waardoor je niet zo snel uitglijd. Naast het feit dat ze super comfy en praktisch zijn, is het natuurlijk super leuk dat ze in kleine én in grotere maten verkrijgbaar zijn! Perfect om te twinnen met je mini!

Sloffen winnen!

Wil jij wel een paar sloffen winnen voor jezelf en je mini om onder de kerstboom te leggen? Of verras je liever je hubby en je kleintje? Dat kan namelijk ook, want de sloffen gaan in enkele kleuren tot maat 47! Misschien geef je ze liever weg aan je zus en neefje of nichtje of maak je er iemand anders blij mee? Het kan allemaal! Eerst neem je vast even een kijkje welke kleuren beschikbaar zijn op de Bergstein website! Er is keuze uit 12 kleuren en het kleinste maatje is 19. Moet zeker lukken toch?

Wij geven jou warme voeten!

Win jij deze week twee paar sloffen? Let goed op, want om kans te maken volg je de volgende stappen.

  1. Volg de pagina’s van Bergstein Footwear en Oh yeah baby op Facebook.
  2. Like het bericht van deze winactie.
  3. Laat ons weten in een reactie op de blog of op Facebook waarom jij de prijs zou willen winnen of waarom je iemand hiermee wilt verrassen.

We zijn benieuwd! Op zondag maken we de winnaar bekend, dus wacht niet te lang met meedoen! En de winnaar is… Kirsten Gubbels-Daemen! Gefeliciteerd met je mooie en warme prijs! Mail je mij even je gegevens door plus de maten en kleuren die je wilt hebben? Dan heb je snel warme voeten! claudia@ohyeahbaby.nl