fbpx
Menu
Kind zijn / Spelen & Spullen

Wooden Story: montessori verantwoord speelgoed!

Wat een mooi merk ontdekte ik op de webshop van Little Wannahaves: Wooden Story! Dit Poolse familiebedrijf gebruikt prachtig FSC hout, wat overigens ook heerlijk ruikt, en tovert dit om in verantwoord speelgoed voor kinderen. Alle items zijn afgewerkt met bijenwas en botanische olie en zitten verpakt in een mooie doos. Hun motto is: ‘Inspired by nature, created by us.’

Duurzaam, stimulerend en creatief speelgoed vinden wij fantastisch en dan ben je bij Wooden Story aan het goede adres! Naast de prachtige verschillende houten blokkendozen in diverse formaten, zijn er twee items die er voor mij extra uitspringen!

Educatief speelgoed
Deze twee producten zijn super voor de kleintjes om de motoriek te stimuleren en ze te leren over verschillende vormen, kleuren en hoogtes!

De eerste is de Rainbow Stacking Toy, waarbij de kids de blokken op de stokken kunnen sorteren op vorm of op kleur. Fantastisch en een prachtig product om te zien! Naast de gekleurde variant is er ook een blanco houten versie beschikbaar.

De tweede is het Natural Shape Sorter Board. Hierbij kunnen de kleintjes de blokken sorteren op vorm, maar ook op grootte! Dit is een naturel houten variant maar toch zit er een kleurverschil binnen de verschillende vormen.

Heel erg tof speelgoed, waar ze iets van leren, wat erg lang meegaat en er prachtig uitziet!

Rainbow of Natural Stacking Toy – €24,95
Natural Shape Sorter Board – €21,95

Woodland-story