fbpx
Menu
Kleding / Style

Kidchella: the new kid in town

Er komen natuurlijk steeds weer toffe nieuwe modemerken voor kids bij en vele hiervan zijn van Nederlandse bodem, al lijken ze qua look en feel internationaal! Kidchella is the new kid in town en is mede opgezet door mijn blog collega Bettina van Citymom!

kidchella

Citymom: de blog

Bettina is de oprichter van de blog Citymom, voor alle moeders in de steden. Toen zij zwanger was van dochter Bobbi spendeerde ze uren online om de leukste merken, de beste hotspots en de tofste producten te vinden en nergens vond ze dit op één plek. Citymom was geboren en bestaat inmiddels al 5 jaar! Tijd voor een nieuwe uitdaging dus en deze kwam in de vorm van een toffe lijn kindermode!

kidchella

Kidchella: the label

Kidchella is het label voor kinderen met een festival gevoel. Het ultieme gevoel van vrijheid, genieten, vaak een zonnige dag met veel creativiteit en diversiteit. Onze kinderen zullen dit gevoel later vast zelf gaan ervaren, maar met deze kleding zit de vibe er al vroeg in! Ze maken veel gebruik van licht gewicht stoffen en fijne katoen. Lekker luchtig, losjes in pasvorm en super comfy voor de kids!

kidchella

Van baby tot zes jaar oud

Voor de baby’s bestaat de collectie uit twee toffe bloomers en een losse top. Hier vind je de print van de palmbomen en de panter in terug! De kleuren zijn wit, desert palm (een soort zand/zamel/geel) en bruin-zwart voor de panter. Voor boys zijn er twee unisex broeken en twee unisex tops in het ocean green (donker groen, tegen antraciet aan) en desert palm. De desert palm kleur heeft de palmbomen print en de groene variant is uni. Voor de meiden kun je los gaan met een flared panter broekje en butterfly tops in het ocean green en vanilla sky (off white). Ook zijn er twee jurken met ibiza gevoel te vinden, kun je kiezen voor een panter rokje of een palmbomen top.

Coole outfits voor coole kinderen dus. Ideaal voor de warme zomerdagen, een feestje op het strand of op vakantie! Laat de zomer maar komen!

Alle Kidchella items zijn verkrijgbaar in hun eigen webshop!

Meer zomermode en kindermode vind je op de blog!

kidchella