fbpx
Menu
Mama zijn / Voor mama

Mommy musthave: Weleda skin food

Mama’s van Nederland opgelet! Je mag jezelf best weleens verwennen en ik kwam een heerlijk product tegen, wat multifunctioneel is, van een goede kwaliteit én puur natuur… Weleda Skin Food is een cadeautje voor je huid!

Prioriteiten als moeder

Wij mama’s zijn allemaal hetzelfde… Onze kinderen staan op de eerste plaats! Daarom zijn multifunctionele producten van goede kwaliteit extra belangrijk geworden. Geen aparte crème voor je handen, een tube voor je lippen en een klein blikje voor ruwe plekjes. Laten we eerlijk zijn, die handtas zit al vol genoeg met spullen. Ik ontdekte een crème die multifunctioneel is én ook nog voor 100% bestaat uit natuurlijke ingrediënten! Deze tube is alles wat je nodig hebt onderweg voor de verzorging van je huid (oké, en ook die van je kleintje natuurlijk als je even niets anders bij de hand hebt).

Weleda Skin Food

Deze bestseller van Weleda bestaat al sinds 1926 en is één van de favoriete producten onder veel visagisten en beroemdheden. Dat is ook niet zo gek, want het bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten. Laten we eerlijk zijn, dat is uiteraard het beste voor je. Een oppepper voor je huid van hoge kwaliteit, een musthave voor iedere moeder!

Jezelf verwennen

Waarom zou je wel natuurlijke en organic producten gebruiken voor je kindje en niet voor jezelf? Jij verdient het als mama die altijd voor iedereen klaar staat! Deze ‘Skin Food’ is de ultieme vochtinbrengende en voedende crème voor een droge huid met een herstellende en beschermende werking. Deze power crème is geschikt voor ieder lichaamsdeel, dus of je nu een trekkend gezicht hebt na een dag zon, ruwe ellebogen of droge handen, deze Skin Food laat je huid weer tot rust komen en geeft hem een boost. Net als een healthy groene smoothy, maar dan voor je huid! Wist je dat je al een tube van deze heerlijke en multifunctionele crème in huis hebt voor nog geen €5,50? Een super scherpe prijs voor zo’n mooi product!

100% natuurlijk

Naast deze topper heeft Weleda natuurlijk ook nog ontzettend veel andere mooie producten in hun assortiment. Denk aan verzorging voor vrouwen, maar ook voor mannen, baby’s en kinderen (met Calendula). Ook is er een speciale lijn voor tijdens de zwangerschap. Benieuwd naar het 100% natuurlijke Weleda assortiment? Bekijk dan gerust eens de website.