fbpx
Menu
Accessoires / Style

Met zo’n te gekke kinderparaplu dans je in de regen!

Het mag dan lente zijn en we hebben dan al prachtig weer gehad, maar het blijft Nederland. Je weet nooit wanneer er een plensbui uit de lucht komt vallen! Met zo’n mooie kinderparaplu is de regen één groot feest!

Nederland en de seizoenen

Nederland staat bekend als fietsland, land waar ze lekkere kazen maken, mooie tulpen de hele wereld over sturen én waar we kunnen genieten van alle seizoenen. Ik weet dat niet iedereen het met mij eens is, maar denk je eens in dat je alleen maar één soort klimaat kent. Of dat nu constant zon en 25 graden is of 5 graden boven nul, alles wat ééntonig is wordt op een bepaald moment saai. Daarom gaan we juist lekker op vakantie naar de zon of naar de sneeuw!

Kinderen genieten van de seizoenen

Ik vind het te gek dat ik mijn kind kan leren over de seizoenen door ze echt mee te maken. Mooie bladeren zoeken in alle kleuren in de herfst, je dik aankleden voor een strandwandeling in de winter, in het eerste voorjaarszonnetje rennen door de duinen en uitgebreid picknicken in de zomer bij het meertje in de warme zon, om daarna het water in te plonsen. Ieder jaargetijde heeft zo zijn charme!

Een kinderparaplu voor de regen

Laten we eerlijk zijn… Er is niets zo wisselvallig als het weer dus dat betekent dat het op praktisch ieder moment kan gaan regenen. Waar ik eerlijk moet zeggen dat ik zelf eigenlijk geen paraplu heb, kwam ik wel deze te gekke exemplaren tegen voor kinderen! Het is natuurlijk heerlijk om ze met een grote plensbui in een regenpak te hijsen en ze in de plassen te laten springen, maar dat kan nu eenmaal niet altijd. Soms moeten ze naar school of de tandarts en is het lekker als ze droog blijven.

Vilac kinderparaplu

Deze vier soorten kinderparaplu van het Franse merk Vilac zijn te gek en een feestje voor kinderen om mee te lopen! Ze hebben mooie prints in verschillende kleuren én een houten handvat met een figuurtje. Een kat, een beer, een astronaut of een ijsbeer! De kleurexplosies vind ik het allerleukste en ik denk dat de kindjes met smart zitten te wachten op de eerstvolgende regenbui met deze aan de kapstok!

De Vilac kinderparaplu is in vier soorten verkrijgbaar bij de Nederlandse webshop PSikhouvanjou voor €21,95.